Judy Brown

Acteur

Judy Brown is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Manhandlers

1974 | Misdaad, Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1974. Misdaad van Lee Madden. Met o.a. Cara Burgess, Judy Brown, Rosalind Miles, Vince Cannon en Henry Brandon.

Van een vermoorde oom erft een meisje een massagesalon, die door een gangsterbende voor duistere praktijken wordt gebruikt. Dat levert de gebruikelijke ontwikkelingen op. Het slot van de film is het toppunt van onzinnigheid: de heldin maakt met haar rechtschapen opvattingen zo'n indruk op de topjongens van de bende, dat die besluiten voortaan het rechte pad te bewandelen! Kom daar tegenwoordig maar eens om...

Women in Cages

1972 | Horror, Drama

Filipijnen/Verenigde Staten 1972. Horror van Gerry De Leon. Met o.a. Judy Brown, Pam Grier en Roberta Collins.

Een luguber melodrama dat zich afspeelt in een gevangenis. Het accent valt op sadisme. Voor de verandering speelt Grier een lesbische bewaakster, die de gevangenen martelt in haar gruwelkamer, ook wel gekend als 'de speelkamer'.

The Big Bird Cage

1972 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Jack Hill. Met o.a. Pam Grier, Anitra Ford, Sid Haig, Candice Roman en Vic Diaz.

Vervolg op THE BIG DOLL HOUSE. In deze grappige parodie op de Filippijnse gevangenisverhalen vormen Grier en Haig, als stelende huurlingen, een charmant koppel, dat een uitbraak voorbereidt van buitenaf.

The Big Doll House

1971 | Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1971. Avonturenfilm van Jack Hill. Met o.a. Judy Brown, Roberta Collins, Pam Grier, Brooke Mills en Pat Woodell.

Flitsend, op de Filippijnen opgenomen, avontuur-met-een- knipoog mengt seks, humor en geweld door confrontatie tussen sadistische cipiers en vrouwelijke gedetineerden. Eén van de eerste, meest succesvolle en smaakmakende van de hedendaagse exploitatiefilms over vrouwengevangenissen. Vervolg: THE BIG BIRD CAGE.

Threesome

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Brandon Chase. Met o.a. Judy Brown, Finn Storgaard, Lotte Horne, Jorgen Weel en Marianne Tholsted.

Een jonge Amerikaanse huwt met een Deense modeontwerper en emigreert naar Kopenhagen. Hier raakt zij in een emotionele crisis: drugs, psychiater, inrichting, en dergelijke. Serieus bedoeld, maar veel te oppervlakkig. Chase regisseerde deze film onder het pseudoniem van Lee Beale.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judy Brown op televisie komt.

Reageer