Gisela Kraus

Acteur

Gisela Kraus is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tatort - Frau Bu lacht

1995 | Mysterie

Duitsland 1995. Mysterie van Dominik Graf. Met o.a. Udo Wachtveitl, Miro Nemec, Anna Villadolid, Barbara-Magdalena Ahren en Maverick Quek.

Banketbakker Mauritz werd neergeschoten. Zijn Tha[KA3]ise vrouw Sita (Villadolid) is de verdachte. Hij was nog geen drie jaar met haar getrouwd. Sita hult zich in stilzwijgen, want ze is bang voor uitzetting naar haar geboorteland. Kriminalhauptkommissar Ivo Batic (Nemec) en zijn collega Franz Leitmayr (Wachtveitl) komen erachter dat de bakker zijn vrouw leerde kennen via een bureau dat gespecialiseerd is in het 'bemiddelen' van Aziatische vrouwen met kleine kinderen en ze aan een Duitse man helpen. Zij komen er ook achter dat het vijf- jarige dochtertje Soey van Sita door haar stiefvader-de- banketbakker werd misbruikt. Leuk, nou ja. In deze aflevering doet Kommissar Batic uit München zich voor als huwelijkskandidaat om zo meer te weten te komen over de bemiddelingsbureau. Het scenario is van Günter Schütter, muziek van regisseur Graf en Helmut Spanner en camerawerk van Benedict Neuenfels. Twaalfde zaak van Batic en Leitmayr, aflevering 322.

Evelyne

1976 | Erotiek

Duitsland 1976. Erotiek van Kurt Nachman. Met o.a. Peter Hamm, Margaret Rose Keil, Gisela Kraus, Eva Gross en Lujuba Welitsch.

Routine-softporno over een jonge mannelijke prostitué die aan een vrouwelijke dokter bekent dat hij al een tijdje impotent is. In een flash-back zien we hoe dat zo is gekomen. Voos en allesbehalve opwindend.

Täglich Blasmusik im Hinterhaus - Der Kumpel läßt das Jucken nicht

1975 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1975. Erotiek van Franz Marischka. Met o.a. Gisela Kraus, Carl-Heinz Kühn, Daniela Sander, Ludwig Vogel en Johannes Buzalsky.

Een komedie over de verschillende liefdesavonturen en vermeend ouderschap tussen huurders en huursters in een oud huis. Ook bekend als LAß JUCKEN KUMPEL IV - DER KUMPEL LÄßT DAS JUCKEN NICHT.

Er war besonderes wertvoll für die Damen - ein echter Hausfrauenfreund

1975 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1975. Komedie van Kurt Nachmann. Met o.a. Peter Hamm, Margret Rose Keil, Gisela Kraus, Eva Gross en Ljuba Welitsch.

Een potente jongeman werkt in een Beiers Alpenhotel, waar eenzame vrouwelijke gasten zich graag door hem laten verleiden. Kinderachtig en stomvervelend. Zie ook: Tiroler-seksfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gisela Kraus op televisie komt.

Reageer