Barbara Stanek is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Der Sommer des Falken

1988 | Familiefilm, Avonturenfilm

Duitsland 1988. Familiefilm van Arend Agthe. Met o.a. Andrea Lösch, Janos Crecelius, Hermann Lause, Rolf Zacher en Volker Brandt.

In Tirol leert Rick, een punker uit Berlijn, Marie kennen. Het meisje bezit een tamme valk die de aanleiding wordt van allelei gebeurtenissen, wanneer een misdadige duivenmelker de vogel probeert te stelen. De imposante Alpen vormen het decor van deze spannende avonturenfilm van kinderfilmregisseur Agthe.

Races

1983 | Familiefilm, Sportfilm

Duitsland/Japan 1983. Familiefilm van Masato Harada. Met o.a. Yuki Watanabe, Leslie Malton, Chris Addison, Patrick Stewart en Claus Theo Gärtner.

Herhaling van zaterdag 13.05 uur. Motorcoureur Kei (Watanabe) is gescheiden. Zijn standplaats is Berlijn. Als hij in het seizoen de Europese circuits afgaat, wordt hij in de vakanties vergezeld door zijn vrolijke 10-jarige dochter Anna (Addison) die gemakkelijk vrienden maakt.

Weggehen um anzukommen

1982 | Drama, Romantiek

Duitsland 1982. Drama van Alexandra von Grote. Met o.a. Gabriele Osburg, Ute Cremer, Barbara Stanek, Geneviève Martin en Catharine Verseils.

Een jonge vrouw reist naar Zuid-Frankrijk om het einde van een liefdesrelatie met haar vriendin in eenzaamheid te verwerken. De beelden van haar vakantie en flash-backs wisselen elkaar af. De film biedt prachtige natuurbeelden, maar blijft wat betreft het psychologisch gedeelte oppervlakkig.

Die Macht der Männer ist die Geduld der Frauen

1978 | Drama, Documentaire

Duitsland 1978. Drama van Christina Perincioli. Met o.a. Elisabeth Walinski, Eberhard Feik, Dora Kürten, Christa Gehrmann en Hilde Hessmann.

Een pseudo-documentaire over een jonge vrouw, die na jarenlang te zijn mishandeld door haar man naar een vrouwenhuis vlucht. De film maakt op overtuigende wijze duidelijk waarom gebrutaliseerde vrouwen zich niet 'zomaar' van hun man laten scheiden. De actrices in de film zijn zelf het slachtofffer van mishandeling geweest.

Der Krankenschwestern-Report

1972 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1972. Erotiek van Walter Boos. Met o.a. Doris Arden, Karin Heske, Rosl Mayr, Gernot Möhner en Frank Nossack.

Een enquêtebureau ondervraagt verpleegsters over hun seksuele leven en wat je dàn te horen krijgt....tsk, tsk, tsk! Stuitende nonsens over verplegend personeel dat hitsig van doktershand tot doktershand gaat. Vergeten. Zie ook: Aufklärungs-films.

De Sade

1969 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten/Duitsland 1969. Horror van Cy Endfield. Met o.a. Keir Dullea, Senta Berger, Lilli Palmer, Anna Massey en John Huston.

Gefingeerde biografie over 's werelds beroemdste seksuele en fysieke perverseling. Als je iets obsceens verwacht, vergeet het dan maar. Nogal tamme stof. In aanvang geregisseerd door Corman, maar die liep weg.