Krista Nell

Acteur

Krista Nell is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Le Amorose notti di Ali Baba

1973 | Avonturenfilm, Erotiek

Italië/Frankrijk 1973. Avonturenfilm van Luigi Lattini De Marchi. Met o.a. Alan Barker, Krista Nell, Pierre Murat, Ivana Novak en Colette Castel.

Een vermoeide kruising tussen softcore en avonturenfilm. De Ali Baba uit de titel heeft uiteraard niets te maken met die van de veertig rovers (dergelijke buitensporige massascènes kon het budget van deze draak vermoedelijk niet aan). Ali Baba bezoekt wél, bij wijze van humoristisch bedoelde compensatie, een dokter die luistert naar de naam El Freud. Dolle pret, dus. Er schijnen enige verschillen te bestaan tussen de Franse en Italiaanse versie van de film, maar ligt u daar vooral niet wakker van.

Sei jellato amico, hai incontrato Sacramento

1972 | Western, Avonturenfilm

Italië 1972. Western van Giorgio Cristallini. Met o.a. Ty Hardin, Christian Hay, Jenny Atkins, Giacomo Rossi Stuart en Krista Nell.

Ondanks de aanwezigheid van Hardin - eens de held in de tv- serie BRONCO - wil deze spaghetti-western niet echt van de grond komen. Hardin moet het opnemen tegen een bendeleider en dat lukt hem ook nog - uiteraard! Internationaal is de film alleen maar uitgebracht als videofilm. Ook bekend als SACRAMENTO.

Il Decamerone proibitissimo

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Gino Martinelli. Met o.a. Krista Nell, Laetizia Le Hir, Pupo De Luca en Riccardo Garrone.

Nog maar eens ondeugende seksverhalen naar Boccaccio`s [KL]Decamerone[KLE], met het verhaal van een sluwe jongeman die een zigeunerin betaalt om aan de vrouw van een graaf te voorspellen dat de eerste man, waarmee zij naar bed zou gaan, gedoemd is om te sterven. In een ander verhaal berooft een bende een reiziger van zijn kleding maar hij vindt onderdak en troost bij een schattig boerinnetje. Verder weet een jonge monnik een (ander) schattig boerinnetje naar zijn kloosterkamer te loodsen... Maar de pest trekt nogmaals voorbij en het vrolijke stel jongens en meisjes, die de verhalen vertellen, kunnen naar Florence terugkeren...

Las Amantes del diablo

1971 | Horror

Italië/Spanje 1971. Horror van José María Elorrieta. Met o.a. Espartaco Santoni, Krista Nell, Teresa Gimpera en Julio Peña.

Een van de duivel bezeten psychopaat (een onweerstaanbare verleider) heeft een stomme, sadistische Chinees als major domus in dienst. Een van de slechtste Spaanse horrorfilms, geschreven en geproduceerd door de hoofdrolspeler, Espartaco Santoni.

La Spada normanna

1970 | Avonturenfilm, Historische film

Spanje/Frankrijk/Italië 1970. Avonturenfilm van Roberto Mauri. Met o.a. Mark Damon, Krista Nell, Jolande Aveline, Luis Davila en Manuel Zarzo.

De Engelse koning Hendrik I heeft het symbool van zijn macht - een hanger met een Normandisch Zwaard - vóór zijn dood in zekerheid gebracht, zodat de hertog van Wilford het niet kan bemachtigen. Jaren later herkent Ivanhoe het aan de hals van een jonge vrouw in een gezelschap rondtrekkende artiesten. Dit nieuwe avontuur van de romanheld van Walter Scott bekommert zich weinig om de historie en lijkt het meest op een - zeer middelmatige - western in een ander kostuum.

Arrivano Django e Sartana...e la fine

1970 | Western

Italië 1970. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Chet Davis, Simone Blondell, Gordon Mitchell en Krista Nell.

De titelfiguren zijn op jacht naar de ontvoerders van een meisje, de dochter van een rijke burger die een hoge prijs heeft uitgeloofd voor haar veilige terugkeer. Zoals bij Fidani gebruikelijk wordt het scenario miniem uitgewerkt. Met veel, meestal doelloos, revolvergeweld.

Un Corpo caldo per l'inferno

1969 | Misdaad

Italië 1969. Misdaad van Franco Montemurro. Met o.a. Jean Valmont, Krista Nell, George Patton, John Bennedy en Tor Altmayer.

Vier inbrekers beroven een juwelierszaak in Cannes en duiken met de buit en een paar willige vriendinnen onder, terwijl een vasthoudende politieman de zaak tot klaarheid brengt. Deze film is volmaakt onbeduidend en oninteressant, slechts de orginele titel, hoewel flauwekul, is spannend. USA-titel: COLD CORPSE IN HELL.

Tarzán en la gruta del oro

1969 | Avonturenfilm

Puerto Rico/Spanje 1969. Avonturenfilm van Manuel Caño. Met o.a. Steve Hawkes, Krista Nell en Jesús Puente.

Surimán beschermt een goudmijn tegen de hebzucht van enkele avonturiers. Een authentiek tweederangs-produkt, waarvan Tarzan -ondanks de titel- niet de hoofdpersoon is, maar wel een duplicaat van hem dat Surimán heet.

Sumuru

1967 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1967. Thriller van Lindsay Shonteff. Met o.a. Frankie Avalon, George Nader, Shirley Eaton, Wilfrid Hyde-White en Klaus Kinski.

Geheimagent Nick West (Nader) en rijke playboy Tommy Carter (Avalon) worden door de Britse Geheime Dienst op het spoor gezet van een exclusief vrouwelijk misdaadsyndicaat `Sumuru`, dat (uiteraard) zint op wereldheerschappij. Een licht- en luchthartige geheim-agentparodie, die zichzelf gelukkig geen ogenblik serieus neemt, waardoor alle dolle ontwikkelingen nog juist genietbaar blijven. Vaaglijk gebaseerd op werk en karakters van Sax Rohmer.

L' Affare Beckett

1966 | Actiefilm

Italië/Frankrijk 1966. Actiefilm van Osvaldo Civirani. Met o.a. Lang Jeffries, Krista Nell, Ivan Desny, Andrea Scotti en Nathalie Nort.

Een CIA-agent associeert zich met Parijse collega's om een Cubaans komplot op te rollen dat Amerikanen naar buiten wil lokken via een zogenaamde aanslag op Fidel Castro, om zo de Verenigde Staten in discrediet te brengen in Latijns-Amerika. Dit ondermaatse spionage-avontuur heeft als enig origineel trekje dat de schurken nu niet uit het Oosten komen, maar uit Cuba. Een twijfelachtig inhaken op een destijds nog penibele actualiteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Krista Nell op televisie komt.

Reageer