C. Denier Warren

Acteur

C. Denier Warren is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

House of Blackmail

1953 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1953. Mysterie van William Sylvestre. Met o.a. Mary Germaine, Alexander Gauge, John Arnatt, Denis Shaw en Ingebourg Wells.

Een afperser wordt vermoord in een afgelegen landhuis. Wie van zijn slachtoffers is de schuldige? De onbenullige plot wordt verlevendigd door een heerlijke rol van Mary Germaine als de eigengereide dame die de schulden van haar broer wil afbetalen.

Old Mother Riley, Headmistress

1950 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1950. Komedie van John Harlow. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Willer Neal, Cyril Smith en C. Denier Warren.

Een vrouw erft wat geld (en de wasserij waar zij werkt) en ze koopt daarmee de school waar haar dochter les geeft. Een dijenkletser, speciaal gemaakt voor Lucan & McShane, waarin Arthur Lucan alle kans krijgt om te schitteren in de rol van wasvrouw, die we zo goed van hem kennen.

Old Mother Riley's New Venture

1949 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1949. Komedie van John Harlow. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Chili Bouchier, Willer Neal en Sebastian Cabot.

Een wasvrouw moet op een hotel passen. Ze wordt ervan beschuldigd dat zij een serie berovingen heeft georganiseerd. Er zit kraak noch smaak aan deze overrijpe, zelfs een beetje rotte appel aan de boom van de Old Mother Riley-komedies.

The Kentucky Minstrels

1935 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1935. Komedie van John Baxter. Met o.a. Harry Scott, Eddie Whaley, C. Denier Warren, April Vivian en Wilson Coleman.

Wanneer een revue opgedoekt wordt, betekent dat armoede voor een minstrel-act. Ouderwets amusement, maar de film bevat interessante opnamen van artiesten uit die tijd en Baxters regie weet een emotionele snaar te raken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer C. Denier Warren op televisie komt.

Reageer