Arthur Dubs

Regisseur, Scenarist

Arthur Dubs is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Further Adventures of the Wilderness Family

1978 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1978. Avonturenfilm van Frank Zuniga. Met o.a. Robert F. Logan, Susan Damante Shaw, Heather Rattray, Ham Larsen en George 'Buck' Flower.

Logan en zijn gezin hebben zich nu definitief gevestigd in een hut in de bergen van Colorado, ver weg van de beschaving. De winter komt en ze moeten zich verdedigen tegen barre kou en hongerige wolven. Mama krijgt longontsteking en bovendien valt de radio uit, zodat ze geen verbinding meer hebben met het naburige dorp. Nog meer ellende dan in THE ADVENTURES OF THE WILDERNESS FAMILY, maar voor de rest worden dezelfde elementen herkauwd, door dezelfde acteurs. Een goed gemaakte familiefilm, die een leven als dit een beetje te mooi voorstelt om waarachtig te zijn. Geschreven door Arthur Dubs, en als een reeks adembenemende ansichtkaarten gefotografeerd door John Hora. Het gevecht met de wolven brengt wat huiveringwekkende actie in de film. Barry Williams zingt een paar mooie country-songs. Ook uitgebracht als THE WILDERNESS FAMILY, PART II. Gevolgd door MOUNTAIN FAMILY ROBINSON.

Vanishing Wilderness

1974 | Documentaire

Verenigde Staten 1974. Documentaire van Arthur Dubs en Heinz Seilmann.

De wildwest-acteur Rex Allen zorgt voor het commentaar in deze onthutsend mooi gefotografeerde natuurfilm die vrijwel alles in Noord-Amerika behandelt, vanaf de alligators in de Everglades van Florida tot de ijsberen van de Noordpool. Op het teveel aan commentaar na een puntgave film, hoewel ook de hemelse koorzang elke scène te veel accent geeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arthur Dubs op televisie komt.

Reageer