Hub Consten

Acteur

Hub Consten is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Billie Turf, haantje de voorste

1982 | Familiefilm, Jeugdfilm

Nederland 1982. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Raymond van Haaf, Jan Kruyk, Dik van Bodewaard, Hub Consten en Frans Keulen.

Een leuke jeugdfilm van de Limburgse cineast Van der Linden, die voornamelijk met amateurspelers werkt. Grappige scènes in de klas van Billie met Jan Kruyk als een bijzonder goede meester Kwel en Billies nichtje Blinky met haar karate- en judocapriolen zijn hoogtepunten.

Billy Turf, het dikste studentje ter wereld

1978 | Familiefilm

Nederland 1978. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tom Janssen, Richard Vroomen, Jan Kruyk, Hub Consten en Frans Keulen.

Door zijn gedrag moet Billy Turf op kostschool blijven en raakt betrokken bij de uitvinding van nieuwe brandstof. Een humoristisch gevecht met schurken kan de film onvoldoende opkrikken.

Sjors en Sjimmie en de rebellen

1972 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1972. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Francisco Hondscheidt, Ine Heynen, Hub Consten en Jan Kruyk.

De twee vaste tegenstanders van Sjors en Sjimmie beginnen een detectivebureau na eerst Sjors ontvoerd te hebben om aan geld te komen. Gezamenlijk belanden ze in Zuid-Amerika in handen van rebellen, maar weten uiteindelijk toch te ontsnappen.

Sjors en Sjimmie en de toverring

1971 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1971. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Leo Franssen, Ine Heynen, Jan Kruyk en Hub Consten.

Sjors en Sjimmie komen met hun vaste tegenstanders, Boris en Pedro, door een toverring in de Middeleeuwen terecht. Ze worden van hekserij beschuldigd en eindigen bijna op de brandstapel, voordat de ring hen weer veilig in de eigen tijd terugbrengt. Veel gevechten beogen bewust een slap-stickeffect.

Twee jongens en een oude auto

1969 | Familiefilm, Avonturenfilm, Actiefilm

Nederland 1969. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Cor van der Linden, Claire Leistra, Hub Consten en Toon van Loon.

Twee Nederlandse jongens moeten een pokkenserum halen tijdens een revolutie in Zuid-Amerika om een epidemie te bestrijden. Spanning en achtervolging in de jungle.

Een Nederlandse Robinson Crusoë

1969 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1969. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Toon van Loon, Jos van der Linden, Guus Odekerken en Wiet Leistra.

Na een vliegtuigongeluk spoelt een jongen aan op een onbewoond eiland. Als kidnappers er hun toevlucht komen zoeken weet hij met veel inspanning een ontvoerd meisje te redden. De actie lijdt aan te veel aandacht voor omgeving.

Sjors en Sjimmie in het land der reuzen

1968 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1968. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Rudy Dost, Jopie Ayal, Herman Lutgerink, Hub Consten en Toon van Loon.

Sjors en Sjimmie gaan voor een rijke Chinees naar het verre Taskara, waar reuzen wonen. Ze moeten de dure grondstof OQ-4 zoeken maar worden achtervolgd door de boeven Boris en Pedro. Spanning, humor en een goede afloop.

De Man met het zwarte masker

1968 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1968. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Jeu Consten, Herman Lutgerink, Hub Consten en Jos van der Linden.

Een professor wordt ontvoerd na de uitvinding van een nieuwe raketbrandstof. Twee jongens en een meisje weten hem met veel moeite te bevrijden na achtervolgingen en vechtpartijen. Met hulp van de politie weten ze de bende in te rekenen. Spanning, sensatie en humor voor de jeugd.

Indianenoverval in de Dodenpas

1967 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1967. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Pim Peters, Jan Kruyk, Toon van Loon en Hub Consten.

Indianenavonturen in de Limburgse heuvels, tevens bekend onder de titel JOE HAMMOND EN DE INDIANEN.

Sjors en Sjimmie en de gorilla

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1966. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Herman Lutgerink, Hub Consten, Cor van der Linden en Toon van Loon.

Sjors moet twee opdrachten vervullen om een erfenis te krijgen. Een slechte neef stuurt twee boeven om te saboteren, eerst in een verlaten landhuis, later in het wilde westen, waar een ontsnapte gorilla partij kiest voor Sjors en Sjimmie. Veel humor, spanning en actie.

Vrijbuiters van het woud

1965 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1965. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Jan van der Weide, Jan Kruyk, Toon van Loon en Hub Consten.

Een slechte graaf kerkert de kinderen van een overleden hertog. Ze ontsnappen met hulp van een jager, maar krijgen het in de bossen met grotbewoners aan de stok. Ze redden tenslotte hun tante uit handen van de graaf die overwonnen wordt. Een iets minder geslaagd Van der Linden-produkt.

Sjors en Sjimmie op het pirateneiland

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1962. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Jos van der Linden, Frits van Wenkop, Hub Consten en Dirk Capel.

Rotsen en spelonken vormen het decor waartegen zich de avonturen afspelen van Sjors en Sjimmie als deze op het pirateneiland terechtkomen. Wat minder geslaagd.

Robin Hood en zijn schelmen

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1962. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Willy Esser, Frits van Wenkop, Michel Odekerken en Jan van der Weide.

Als een graaf tijdens de kruistochten gevangen wordt, neemt thuis zijn slechte broer de macht over. De zoon weet naar Robin Hood te ontsnappen en vertrekt met steun van deze naar het Heilige Land, waar men er in slaagt de graaf uit handen van de wrede sjeik te bevrijden. Spannende film waarbij de problemen van de locatie handig omzeild worden.

Het Verraad van de zwarte roofridder

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1962. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Louk Perry, Cor van der Linden, Frits van Wenkop, Jan van der Weide en Hub Consten.

De zwarte ridder heeft het belangrijke groene zegel aan ridder Bruno ontstolen. Diens kinderen weten het met list weer in handen te krijgen, na de nodige avonturen, vechtpartijen en ontsnappingen. Een spannende actiefilm voor kinderen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hub Consten op televisie komt.

Reageer