Will Clarke is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

47 Meters Down

2017 | Thriller, Horror

Verenigd Koninkrijk 2017. Thriller van Johannes Roberts. Met o.a. Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine, Yani Gellman en Santiago Segura.

Op een grauw industrieterrein een half uur buiten Londen, tussen een asbestverwijderbedrijf en een zaak voor henneplampen, ligt de Underwater Studio. Niks meer dan een zes meter diepe bak met verwarmd water. Maar wel goed genoeg voor de onderwaterscènes van James Bond, Harry Potter, en de dames in deze 47 Meters Down. Het begint met een stalen kooi waarin de zussen onder een aftandse boot hangen om haaien te bekijken tijdens een tropische vakantie. Startsein voor de horror is de kabelbreuk waardoor de kooi 47 meter (zes, even buiten Londen...) daalt. Saai? Heel saai.

Big Game

2014 | Actiefilm, Avonturenfilm, Komedie, Drama

Finland/Verenigd Koninkrijk/Duitsland 2014. Actiefilm van Jalmari Helander. Met o.a. Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson en Felicity Huffman.

Een stel terroristen schiet boven Lapland het vliegtuig van de Amerikaanse president (Jackson) uit de lucht. Met behulp van een noodcapsule overleeft hij de aanslag, maar de terroristen zitten hem al snel weer op de hielen. De enige die hem kan redden is een dertienjarig Fins jochie genaamd Oskari. Briljant idee voor een campy actiefilm, maar de uitvoering laat (gedeeltelijk) te wensen over. Big Game is zowel spektakelfilm, genre-pastiche als coming-of-age-drama, en dat is net wat te veel van het goede.

Magic Trip

2011 | Documentaire

Verenigde Staten 2011. Documentaire van Alison Ellwood en Alex Gibney.

Documentaire van Alison Ellwood en Alex Gibney over legendarische bustrip door Amerika van onder andere schrijvers Ken Kesey en Jack Kerouac, Timothy Leary en Neil Cassady.