Mauro Severino

Regisseur

Mauro Severino is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Una donna tutta sbagliata

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Mauro Severino. Met o.a. Ombretta Colli, Roberto Alpi, Flavio Bonacci, Isa Bellini en Laura Tanziani.

Een vierdelige mini-serie over een ouder wordende zangeres tijdens een huwelijkscrisis. Als ze op tournee is, gaat haar man er vandoor met een jongere vrouw. Hij biecht haar alles op, en zelfs komen ze tijdens een korte vakantie niet tot elkaar. Zij vindt een nieuwe liefde, maar haar gezondheid gaat achteruit. Intussen ontdekt haar man dat het leven met zijn jonge vriendin ook geen rozegeur en maneschijn is. Redelijk gespeeld, nergens verrassend, meer soap dan drama.

Tutti possono arrichire tranne i poveri

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Mauro Severino. Met o.a. Barbara Bouchet, Enrico Montesano, Anna Mazzamauro, Bruno Di Geronimo en Virgilio Bixio.

Een Italiaanse Jan Modaal en zijn vrouw winnen 850 miljoen lire bij de lotto en verhuizen naar Monte Carlo, waar ze uiteraard een gewillige prooi vormen voor allerhande oplichters. Deze doelloze komedie probeert gebrek aan inspiratie te verbergen achter hysterische dialogen, open- en dichtslaande deuren en andere boulevardklucht-technieken. Het blijft behelpen.

Amore vuol dire gelosia

1975 | Erotiek, Komedie

Italië 1975. Erotiek van Mauro Severino. Met o.a. Enrico Montesano, Barbara Bouchet, Milena Vukotic, Pino Ferrare en Eleonora Morana.

Matige sekskomedie met genoeg humor en bloot om de kijker tevreden te houden. Montesano is een tandarts, die met Vukotic is getrouwd. Met zijn seksueel frigide vrouw, hun twee vervelende kinderen, zijn schoonmoeder en grootmoeder wonen ze in een ruim appartement. Ze zijn allen streng katholiek. Hij is niet gelukkig met zijn huwelijk en zijn seksleven en voelt zich tot zijn mooie buurvrouw, Bouchet, aangetrokken. Zij is op haar beurt diep ongelukkig met haar man die altijd achter andere vrouwen aanzit. Geleidelijk aan ontstaat er een affaire tussen Montesano en Bouchet. Er doen zich natuurlijk wel onverwachtse omstandigheden voor waar ze een oplossing voor moeten zien te vinden. Montesano en Vukotic spelen goed. Bouchet is mooi en niet zuinig in het tonen van haar weelderige lichaam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mauro Severino op televisie komt.

Reageer