Andy Hurst

Regisseur, Scenarist

Andy Hurst is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Wild Things: Foursome

2010 | Misdaad, Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 2010. Misdaad van Andy Hurst. Met o.a. Ashley Parker Angel, Jillian Murray, Marnette Patterson en John Schneider.

Carson Wheetly, de zoon van miljonair Ted Wheetly, raakt verstrikt in een web van leugens nadat hij een nacht heeft doorgebracht met drie vrouwen. Wanneer Carsons vader omkomt tijdens een speedbootongeluk, wordt rechercheur Frank Walker ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Wild Things: Diamonds in the Rough

2005 | Thriller

Verenigde Staten 2005. Thriller van Jay Lowi. Met o.a. Serah D'Laine, Brad Johnson, Dina Meyer en Linden Ashby.

Het rijkeluismeisje Marie wil de diamanten oorbellen van haar overleden moeder hebben, maar haar stiefvader Jay weigert de sieraden ter waarde van vier miljoen dollar te geven. Niet veel later beschuldigt Maries losbandige vriendin Elena Jay van verkrachting. De zaak trekt de aandacht van Kristen, die campagne voert om scholieren voor seksueel misbruik te waarschuwen. Zij ontdekt dat niets is wat het lijkt.

The Marksman

2005 | Actiefilm, Avonturenfilm, Thriller

Verenigde Staten 2005. Actiefilm van Marcus Adams. Met o.a. Wesley Snipes, Emma Samms, Peter Youngblood Hills, William Hope en Ryan McCluskey.

Een Amerikaanse commando probeert een moordplan van terroristen te dwarsbomen. Rusland staat op de rand van een nucleaire vernietiging en er is maar één man die hen kan redden. Een speciale strijdmacht krijgt de opdracht om de Russische kerncentrale te bezetten voordat de terroristen hem activeren.

Wild Things 2

2004 | Thriller

Verenigde Staten 2004. Thriller van Jack Perez. Met o.a. Susan Ward, Katie Stuart en Leila Arcieri.

De zeventienjarige Brittney verwacht het vermogen van haar stiefvader te erven. Alles loopt anders wanneer een klasgenootje claimt de onwettige dochter van de man te zijn. Volgens het meisje is zij de rechtmatige erfgenaam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andy Hurst op televisie komt.

Reageer