Benito Artesi

Acteur

Benito Artesi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ci hai rotto papà

1993 | Komedie, Familiefilm

Italië 1993. Komedie van Franco Castellano en Giuseppe Pipolo. Met o.a. Elio Germano, Matteo Naldi, Luca Virgulti, Paolo Vivio en Adriano Pantaleo.

In een groot appartementenblok in Rome wonen verscheidene gezinnen met kinderen, die goed met elkaar zijn bevriend. De kinderen richten een geheim genootschap op om de volwassenen, die hen onder de duim houden, te straffen. Ze halen grappen en streken uit om de slachtoffers op hun zwakke plekken te raken. Onder hen is een jongen met zijn Sint Bernard. Ook is er een meisje dat weliswaar als gelijke wordt behandeld, maar dat tedere gevoelens en rivaliteit oproept bij twee van de jongens. Bij de vele, niet altijd even leuke gebeurtenissen, raakt ook de familie betrokken. Het gebeurt allemaal tijdens het schooljaar totdat de zomervakantie eindelijk aanbreekt. Maar de kinderen beloven dat ze in de herfst weer met elkaar zullen optrekken. Een komedie voor het hele gezin, waarvan vooral kinderen zullen genieten. De jeugdige acteurs en actrices spelen erg goed. Ook bekend als DADDY, YOU'RE A PAIN IN THE NECK.

Quel ragazzo della curva B

1987 | Drama

Italië 1987. Drama van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Laurentina Guidotti, Benito Artesi, Aldo Tarantino en Antonella Patti.

Een Napolitaanse voetbalfan werkt hard om elke zondag naar de wedstrijd van zijn favoriete ploeg te kunnen gaan, uit of thuis. Als leider van een supportersgroep probeert hij relschoppers tot beter gedrag te bewegen. Daarbij wordt hij bedreigd. Een domme film met slechte acteurs.

La Bonne

1987 | Drama, Erotiek

Frankrijk/Italië 1987. Drama van Salvatore Sampieri. Met o.a. Florence Guérin, Katrine Michelsen, Cyrus Elias, Benito Artesi en Ida Eccher.

Deze eenvoudige film beschrijft de moderne lesbische relatie tussen een vrouw zonder bezigheden en haar dienstmeisje. Die moet uiteindelijk plaats maken voor een mannelijke rivaal, die haar overigens zwanger gemaakt zou hebben. Wat hier de aandacht vasthoudt is vooral de scherpe en subtiele schets van de verstoorde verhoudingen die de twee vrouwen onderhouden. Heel jammer is echter dat er flink in deze film - die totaal niet pornografisch is - is gesneden.

Carabinieri si nasce

1985 | Komedie

Italië 1985. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Alessandro Benvenuti, Sandro Ghiani, Diego Cappuccio, Tinì Cansino en Benito Artesi.

Een heel afschuwelijke film en een schaamteloze imitatie van de Amerikaanse film POLICE ACADEMY. Het verhaal, als men het een verhaal kan noemen, gaat over de leerlingen van een school voor Carabinieri, die een puinhoop in de school veroorzaken. Lijkt dat niet verdacht veel op een Amerikaanse film uit 1984?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benito Artesi op televisie komt.

Reageer