Beatriz Savon

Acteur

Beatriz Savon is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Tiempos duros para Drácula

1975 | Erotiek

Argentinië/Spanje 1975. Erotiek van Jorge Darnell. Met o.a. José Lifante, Alberto Fernández en Beatriz Savon.

De tegenslagen waarmee de ongelukkige Dracula te kampen heeft.Een uitzonderlijk waardeloze parodie die nauwelijks in de roulatie kwam.

El Paranoico

1975 | Misdaad

Spanje 1975. Misdaad van Francisco Ariza. Met o.a. Dean Selmier, May Heatherly, Lone Fleming en Beatriz Savon.

Getraumatiseerd door de verlamming van zijn vrouw, besluit een zakenman relaties met jonge meisjes aan te knopen, die hij later vol berouw zal vermoorden. Zo'n slechte film dat hij nauwelijks in roulatie kwam.

La Malediccion de Frankenstein

1972 | Horror, Erotiek

Frankrijk/Spanje 1972. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Dennis Price, Howard Vernon, Anne Libert, Britt Nichols en Fred Williamson.

Cagliostro wil Frankenstein concurrentie aandoen en laat hem door een vanuit zijn sperma en een ei verwekte vogelvrouw doden en neemt het monster over om meisjes te ontvoeren uit wie hij de volmaakte vrouw wil samenstellen. Frankensteins dochter wekt de vader weer tot leven, maar wordt op haar beurt gevangen en net bevrijd als Cagliostro's Vrouw en Frankensteins Monster ritueel zullen gaan paren. Het dolgedraaide scenario - van Franco zelf - werd in een paar dagen verfilmd in decors van eerdere films, waarbij de uitzinnige fantasie op papier in de visuele uitwerking geen enkel equivalent krijgt en zelfs het monster geen overtuigende grime heeft gekregen.

Vértigo del crimen

1970 | Misdaad

Spanje 1970. Misdaad van Pascual Cervera. Met o.a. Jaime Toja, Beatriz Savon, José Marco en Paul Naschy.

Een man die een partij gesmokkelde drugs kwijtraakt, dringt er bij zijn vrouw op aan het land te ontvluchten en wordt weinig later door twee schutters van de bende waarvoor hij werkt, vermoord. Beneden alle peil.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beatriz Savon op televisie komt.

Reageer