Pamela Prati is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Sukkubus

1989 | Erotiek, Fantasy

Duitsland 1989. Erotiek van Georg Tressler. Met o.a. Peter Simonischek, Giovanni Früh, Andy Voss en Pamela Prati.

Deze film naar een oude Zwitserse sage vertelt het verhaal van drie herders in de Alpen, die gekweld worden door hun seksuele verlangens. Op een geheimzinnige manier verschijnt er plotseling een vrouw, die de lustgevoelens van de drie heren natuurlijk tot ongekende hoogten doet stijgen. In deze film, waarvan de stijl doet denken aan de jaren 1960-70, is een ontstellende hoeveelheid cliché's op elkaar gestapeld.

Io Gilda

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Andrea Bianchi. Met o.a. Pamela Prati, Gerardo Amato, Grace Vernon, Valentine Demy en Alex Berger.

Een soft-pornofilm van Andrew White, die eigenlijk Andrea Bianchi heet. Het verhaal gaat over een psychopaat die helemaal gek wordt van de sensuele Pamela Prati in de rol van Gilda. Wie kan hem dat kwalijk nemen, als zij zo'n fantastisch lijf heeft? Hij ontvoert haar om zijn krankzinnige seksuele lusten te bevredigen, maar er raakt tevens een andere man bij de zaak betrokken. Deze film zou geïnspireerd zijn door de beroemde Amerikaanse rolprent GILDA met Rita Hayworth uit 1946, maar er bestaan absoluut geen overeenkomsten. De vrouwen zien er geweldig uit, maar er wordt maar povertjes geacteerd. In uitkleden zijn ze nog het beste.

Gioco di società

1989 | Misdaad, Drama

Italië 1989. Misdaad van Nanni Loy. Met o.a. Mario Adorf, Alessandro Haber en Pamela Prati.

Interessante dubbele moordintrige die zich in de hogere kringen afspeelt. In een luxueus huis op Sicilië ondergaat de relatie van een echtpaar uit de bourgeoisie een ernstige crisis. De gespannen sfeer creëert de mogelijkheid dat de man zijn vrouw wil vermoorden en omgekeerd. De betrokkenheid van een andere man, die als een dubbele moordenaar kan optreden, maakt de zaak er niet eenvoudiger op. Prima acteerwerk en goede technische prestaties.

Riflessi di luce

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Mario Bianchi. Met o.a. Pamela Prati, Gabriele Tinti, Laura Gemser, Loredana Romito en Gabriele Gori.

De meisjes zijn prachtig, het acteerwerk is vreselijk, montage en camerawerk zijn amateuristisch: regisseur Bianchi zou beter in een andere branche kunnen gaan werken. Het banale verhaal gaat over een componist die na de dood van zijn eerste vrouw weigert te communiceren met zijn zoon Ten en zijn mooie tweede vrouw. Om het ingewikkelder te maken is er ook nog een naar seks hongerende lesbienne die de echtgenote verleidt. Wie niet van naakt houdt kan beter iets anders gaan doen.

Man spricht deutsch

1988 |

Duitsland 1988. Hans Christian Müller. Met o.a. Gerhardt Polt, Gisela Schneeberger, Dieter Hildebrand, Werner Schneyder en Pamela Prati.

De cabaretier Polt, bekend van zijn ironisch-ernstige satires ('Kehraus'), heeft het ditmaal op jonge Duitse vakantiegangers voorzien. Scherp en ironisch observeert hij het gedrag van een gemiddelde familie aan het strand van de Adriatische Zee. Scenario van Polt en regisseur Müller. Het camerawerk is van James Jacobs.

Transformations

1987 | Sciencefiction

Italië/Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Jay Kamen. Met o.a. Pamela Prati, Rex Smith en Lisa Langos.

Een erotische SF-filmmet de sensuele Pamela Prati. Het verhaal gaat over de eeuwige strijd tussen goed en kwaad. Deze keer neemt de duivel de gedaante aan van een mooie vrouw (Prati), die haar slachtoffers verleidt met seksualia die tot een afschuwelijke dood leiden. Prati is het duivelse beest dat uit de diepten van een dode planeet is opgedoken om haar slachtoffers te verslinden. De speciale effecten kunnen ermee door, al zijn ze niet opzienbarend dankzij het beperkte budget. De welgeschapen Prati, die meestal naakt rondloopt, steelt de show. Acteren is er in deze film niet bij.

Volpi della notte

1986 | Misdaad

Italië 1986. Misdaad van Bruno Corbucci. Met o.a. Viola Valentino, Fabrizia Carminati, Pamela Prati, Gianfranco Manfredi en Gabriele Gori.

Volpi (vossen) is een speciale vrouwelijke politie-brigade, die als stillen werken, waaronder Valentino, Carminati en Prati. Valentino speelt Anna, de enige getrouwde agente. Ze heeft een kind, maar ze is verknocht aan haar gevaarlijke werk. Carminati is Elena, de hardste en voortvarendste van het stel. De sensuele Prati speelt Myriam, die haar onweerstaanbare charmes inzet om misdadigers te verleiden en te ontwapenen. In de film zien we hoe dit drietal de misdaad bestrijdt met seks en vuurwapens. Het spel is zo-zo en de verhalen zijn weinig geloofwaardig, maar die meiden zijn dol om naar te kijken.

Carmen nue

1984 | Drama, Muziek

Frankrijk 1984. Drama van Albert Lopez. Met o.a. Pamela Prati, Lorenzo Santamaria, Irène Daina, Patrick Féraud en Dolorès Dominguez Luqué.

Een versie van Carmen met een erotisch tintje, waarvoor Bizet zich in zijn graf zou omdraaien, valt in het niet bij de Carmen-films van Saura en Rosi. Ook bekend als CARMEN NADA.

Mora

1982 | Film noir, Mysterie, Experimenteel

Frankrijk 1982. Film noir van Léon Desclozeaux. Met o.a. Philippe Léotard, Ariel Besse, Patrick Bouchitey, Stefania Casini en Pamela Prati.

De mysterieuze en absurde avonturen van de fotograaf Mora in een Latijnsamerikaanse stad, met op de achtergrond politieke komplotten. Zowel hij als zijn drie handlangers laten het leven. Het onderwerp doet er weinig toe in vergelijking met een verwarrende regie bestaande uit onverklaarbare elementen en zonder conclusie, waarin een aantal verwijzingen en toespelingen naar films van Antonioni en Robbe-Grillet aan het licht komen zonder de Amerikaanse film noir uit de jaren veertig en vijftig te vergeten. Interessant, maar deze film blijkt te ambitieus omdat hij beheerst en gedomineerd wordt door een aarzelende en rommelige mise-en-scène.