Jeff Rosenthal

Acteur

Jeff Rosenthal is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Memorial Day

1998 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Worth Keeter. Met o.a. Jeff Speakman, Bruce Weitz, Stephanie Niznik, Jeffrey King en Paul Mantee.

Edward Downey (Speakman) was geheimagent. Hij heeft vuile karweitjes opgeknapt voor de regering. Hij is geen genie, maar toch kreeg hij in de gaten dat senator Lancaster (Coffin) bezig was met een verboden Star Wars-achtig project. Toen Edward dit aan de grote klok hing, werd hij `opgenomen` in een militair hospitaal en ingesloten op de psychiatrische afdeling van Dr. Garrison (McCarthy). Hij kreeg er een hersenspoeling en behandeling met elektroschokken. De mannen van senator Lancaster die in de legertop zitten, hebben hem daarna ingezet als terrorist in een zogenaamd plot om de Amerikaanse presidentskandidaat te vermoorden. Ze moeten Edward tijdig liquideren voordat hij zijn missie kan voltooien. Dit vuile spelletje werd bedacht om meer geld te krijgen uit de begroting van de defensie. Edward weet zich te bevrijden en is niet het willoze werktuig dat men gedacht had. Hij ontmaskert vrijwel moeiteloos Lancaster als het euvele brein achter de samenzwering. Het voorspelbare scenario van Steve Latshaw rammelt aan alle kanten, de speciale effecten lijken nergens naar en martial arts specialist Speakman is geen groot acteur - hij is hooguit aardig als karakterspeler in een actiefilm, maar ongeschikt voor een hoofdrol. Niznik is aanwezig voor het vrouwelijke schoon en Martin Sheen is heel eventjes te zien als generaal Willards contactman. B-filmer Keeter heeft wel beter geregisseerd. De titel zou een soort knipoog zijn naar INDEPENDENCE DAY (1983), maar heeft er totaal niets mee te maken. Ultra Stereo.

The Almighty Fred

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Bill Kelman. Met o.a. Jeff Michalski, Jeff Rosenthal, Pamela Prestyn en Chris Kriesa.

Komische verwikkelingen rond twee broers die werkloos zijn en een kerkgemeenschap stichten om giften in te zamelen, waarmee ze zich in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Dan worden ze het slachtoffer van hun eigen succes als veel mensen in hun credo gaan geloven. Nu moeten ze de zaken serieus nemen. Voorwaar een onbenullige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeff Rosenthal op televisie komt.

Reageer