Emil Sitka

Acteur

Emil Sitka is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Nutty Nut

1991 | Komedie

Verenigde Staten 1991. Komedie van Adam Rifkin. Met o.a. Stephen Kearney, Amy Yasbeck, Traci Lords, Robert Trebor en Emil Sitka.

Kearney in een dubbelrol van de tweelingbroers Nathan en Philbert. Nathan wordt kort na de geboorte te vondeling gelegd op de stoep van een psychiatrische inrichting en groeit op tussen gestoorden. Zijn broer Philbert krijgt een normale opvoeding, wordt een geslaagd zakenman, die nu kans maakt om gekozen te worden tot Amerikaanse president.

The Outlaws is Coming

1965 | Western

Verenigde Staten 1965. Western van Norman Maurer. Met o.a. The 3 Stooges, Adam West, Nancy Kovack, Mort Mills en Don Lamond.

Een van de beste films van de Stooges, met scherpe satire en goede Westernsfeer, waarin de jongens, hun lafhartige vriend (West), en Annie Oakley (Kovack) strijd leveren met een legertje revolverhelden en een deftige oplichter. In een plaatselijk tv-programma voor kinderen kwam de hele cast als boeven en Gibson als hippe Indiaan.

The Three Stooges in Orbit

1962 | Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1962. Komedie van Edward Bernds. Met o.a. The Three Stooges,, Carol Christensen, Edson Stroll, Emil Sitka en The Three Stooges.

De gekke geleerde Sitka vindt een toestel uit dat vliegt en vaart. De Stooges brengen het per ongeluk aan de gang en komen ermee in het leger terecht met de gebruikelijke slapstick vooral voor jongere kijkers bedoeld.

Texas Dynamo

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Ray Nazarro. Met o.a. Charles Starrett, Smiley Burnette, Lois Hall, Jock Mahoney en John Dehner.

De hoofdpersoon wil een vriend helpen (zoals dat een goed westernidool betaamt). Bij zijn aankomst blijkt de vriend echter vermoord te zijn. Aan de held om de ware outlaws (Dehner en Barton) te ontmaskeren. Starrett speelt uiteraard weer de rol van 'Durango Kid'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Emil Sitka op televisie komt.

Reageer