Daniel Raskov

Regisseur, Scenarist, Producer

Daniel Raskov is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

A Kiss Goodnight

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Daniel Raskov. Met o.a. Paula Trickey, Al Corley, Mark Moses, Lawrence Tierney en Brett Cullen.

Nathalie (Trickey) voelt zich door haar vriend (Moses) verwaarloosd en pleegt uit wraak overspel met advocaat Kurt Pierson (Corley). Voor Nathalie is het samenzijn een eenmalige gebeurtenis, maar Kurt denkt daar heel anders over. Hij ontpopt zich als psychopatische stalker. Zouteloos afkooksel van Fatal Attraction, waarbij de hoofdrollen van geslacht zijn veranderd. Erg spannend is het niet en het hele scenario is verschrikkelijk voorspelbaar. De acteurs kunnen het erotische kat-en-muis spelletje nog net een beetje aanvaardvaar maken.

Wedding Band

1990 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1990. Komedie van Daniel Raskov. Met o.a. William Katt en Joyce Hyser.

Katt heeft als rocker in een band die vooral trouwpartijen opluistert af te rekenen met een trouwlustige verloofde en bizarre huwelijksfeesten. Leuk is wat anders.

Masters of Menace

1990 | Komedie

Verenigde Staten 1990. Komedie van Daniel Raskov. Met o.a. David Rasche, Catherine Bach, John Hazelwood, Teri Copley en Tino Insana.

Ongelikte humor met centraal een Hell`s Angelsclub, aangevoerd door Rasche en zijn vrouw Bach, die naar Las Vegas trekken om er de begrafenis bij te wonen van een verongelukte kameraad. Armzalig mengsel van ANIMAL HOUSE en CONVOY. De cameorollen van Belushi, Aykroyd en Candy trachten de vele tekortkomingen (in het scenario bijvoorbeeld) te verdoezelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Raskov op televisie komt.

Reageer