Anna Speller

Acteur

Anna Speller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sinterklaas & Diego: Het geheim van de ring

2014 | Familiefilm

Nederland 2014. Familiefilm van Roy Poortmans. Met o.a. Peter Faber, Harold Verwoert, Ernst Daniël Smid en Anna Speller.

Sinterklaasfilm voor de allerkleinsten.

Feuten: Het feestje

2013 | Drama

Nederland 2013. Drama van Lourens Blok. Met o.a. Daniel Cornelissen, Evita Rozenberg, Tim Murck, Manuel Broekman en Hanna Verboom.

De verwaande kneusjes van studentencorps Mercurius geven na drie seizoenen op televisie acte de présence in dit bespottelijke bioscoopavontuur. Het verhaal in een notendop: de oude garde, bestaande uit onder anderen Wagtmans (Manuel Broekman) en De Ruyter (Murck), komt een feestje op de sociëteit verstieren en krijgt het aan de stok met een peloton ME'ers. Zo vermakelijk fout als de serie wordt deze filmversie nooit; ongeïnspireerd rijgt regisseur Lourens Blok de ene na de andere zoutloze feestscène aan elkaar, gevuld met drank, drugs, naakte vrouwen en een portie knokken.

Honeyz

2007 | Familiefilm

Nederland 2007. Familiefilm van Tom Six. Met o.a. Monique van der Werff, Anna Speller en Peter Beense.

Twee pubermeisjes hebben zich een nachtje in laten sluiten in de Bijenkorf. Wat doe je dan? Verder dan wat make up en kleren passen komt regisseur Six niet. De houterige dialogen, de onbestemde karakters en het soapy acteerwerk maken het er niet beter op.

Het woeden der gehele wereld

2006 | Drama, Thriller

Nederland 2006. Drama van Guido Pieters. Met o.a. Cees Geel, Maarten Heijmans, Bart de Vries, Anna Speller en Vivienne van den Assem.

De politieman Vroom (Geel) wordt voor de ogen van de jonge pianist Alex Goudveyl (Heijmans) doodgeschoten. Maar was de agent wel schoon aan de haak? Guido Pieters' verfilming van het gelijknamige boek van Maarten 't Hart (in 1994 bekroond met de Gouden Strop voor beste Nederlandse misdaadroman) waaiert alle kanten op. Het gaat over volwassen worden, er zitten thriller-elementen in, en er wordt ook nog eens een beeld geschetst van de benepen jaren vijftig, compleet met Joost Prinsen en Frank Lammers als de Bromsnor-achtige inspecteurs Graswinckel en Douvetrap, met misbruikte koorknapen, en met Peer Mascini als diepgelovige dominee. Een lange, looiige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Speller op televisie komt.

Reageer