Vanna Vanni

Acteur

Vanna Vanni is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Grattacieli

1943 | Mysterie, Misdaad

Italië 1943. Mysterie van Guglielmo Giannini. Met o.a. Vanna Vanni, Renato Cialente en Paolo Stoppa.

Tijdens een feestje in een wolkenkrabber valt een dronken gast uit het raam. Het lijkt een ongeluk, maar volgens een inspecteur van politie riekt het naar moord. Ter plaatse begint hij een onderzoek. Hij ondervraagt alle gasten en langzaam maar zeker weet hij de moordenaar in het nauw te drijven. Een nogal zwakke film, die speelt in het penthouse van een Amerikaanse wolkenkrabber.

Acque di primavera

1942 | Drama

Italië 1942. Drama van Nunzio Malasomma. Met o.a. Gino Cervi, Mariella Lotti, Vanna Vanni en Paolo Stoppa.

Een bitterzoet, sentimenteel drama waarin goed geacteerd wordt door een buitengewone cast. Het verhaal draait om een mooie vrouw die haar echtgenoot verlaat. Haar man, een dokter, is te serieus en ambitieus en geeft zijn vrouw niet veel aandacht.

Un marito per il mese di Aprile

1941 | Komedie

Italië 1941. Komedie van Giorgio C. Simonelli. Met o.a. Vanna Vanni, Carlo Romano, Vera Carmi, Pina Renzi en Enrico Morisi.

Een jongeman zit het niet mee; hij verkeert in grote financiële problemen vanwege zijn gokverslaving, gaat in op een vreemd aanbod van een jonge vrouw, die almaar wordt lastig gevallen door een man die haar probeert te versieren. Hij moet gedurende de gehele maand april doen alsof hij haar echtgenoot is zodat de man die haar het hof probeert te maken, ontmoedigd raakt. De jongeman speelt zijn rol perfect en ontdekt tenslotte dat zijn ware talent het zijn van een echtgenoot is. Lichte, vermakelijke kost vol romantiek.

Voce senza volto

1938 | Komedie, Musical

Italië 1938. Komedie van Gennaro Righelli. Met o.a. Giovanni Manurita, Laura Nucci, Vanna Vanni, Elsa De Giorgi en Carlo Romano.

Een acteur/zanger raakt na een dag filmen op weg naar huis bij een auto-ongeluk betrokken. Hij herstelt, maar kan niet meer zingen omdat hij zijn stem is kwijtgeraakt. Toevalling horen de producenten iemand in de studio zingen. Het blijkt een arbeider te zijn die aanwezig is bij de montage van een documentaire over industriearbeiders. De man houdt erg van zingen en de producenten huren hem in om de stem van de acteur/zanger in de zangscènes te vervangen. De arbeider weigert naar complimenten te luisteren en beschermt zichzelf tegen uitbuiting. Gaandeweg wordt hij als tenor beroemd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vanna Vanni op televisie komt.

Reageer