Alexandr Feklistov

Acteur

Alexandr Feklistov is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

God sobaki

1993 | Drama

Rusland/Frankrijk 1993. Drama van Semion Aranovich en Semjon Aranowitsch. Met o.a. Inna Churikova, Igor Skliar, Alexandr Feklistov, Era Ziganshina en Michail Dorofejev.

Intens psychologisch drama. Churikova is fantastisch als de zonderlinge, eenzame vrouw die verliefd is op een voormalige misdadiger. Ze bevinden zich in een verboden gebied dat radioactief besmet is. De film vertelt het verhaal van hun gecompliceerde relatie. Scenario van Albina Shulchina, Vadim Michailov en regisseur Aranovich. Camerawerk van Juri Shaichardanov. Bekroond in 1994 met de Zilveren Beer in Berlijn (een gedeelde plaats met FRESA Y CHOCOLATE).

Process

1989 | Misdaad

SU 1989. Misdaad van Alexey Simonov. Met o.a. Rim Ayupov, Vladimir Steklov, Vladimir Kachan, Galina Shchepetnova en Vladimir Samoylov.

Een middelmatige, documentaire-achtige film over een verkoper die wordt beschuldigd van oplichting. In de film wordt een voor de hand liggend gegeven uitgewerkt, zodat iedereen straks kan roepen: zie je wel, mensen worden verpest door het communisme.

Piry Valtasara, ili noch' so Stalinym

1989 |

SU 1989. Yuriy Kara. Met o.a. Alexey Petrenko, Alexandr Feklistov, Evgeniy Evstigneev, Valentin Gaft en Segrey Nikonenko.

Een film naar een hoofdstuk uit Fasil Iskander's boek Sandro iz Chegema. Toen Stalin in de Kaukasus was organiseerde hij een geweldig avondmaal voor zijn intiemste kameraden. Feklistov, lid van een nationale dansgroep, merkt bij die gelegenheid hoeveel gelijkenis Stalin vertoont met een kaper, die een aantal jaren geleden een schip heeft overvallen en beroofd. Een satirische metafoor, goed geschreven en uitstekend gespeeld. Een echt plezierige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alexandr Feklistov op televisie komt.

Reageer