Cherie Franklin

Acteur

Cherie Franklin is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Stepdaughter

2000 | Thriller

Verenigde Staten 2000. Thriller van Peter Liapis. Met o.a. Andrea Roth, Lisa Dean Ryan, Jaimz Woolvett, Cindy Pickett en Gary Hudson.

Een jonge vrouw is in haar jeugd tussen allerlei pleeggezinnen heen en weer geschoven en wil hiervoor wraak nemen op haar biologische moeder door zich een plaatsje in diens familie te verwerven

Fly Boy

1999 | Avonturenfilm, Familiefilm, Drama

Duitsland/Verenigde Staten 1999. Avonturenfilm van Richard Stanley. Met o.a. Miko Hughes, Kathleen Lloyd, Gregory Itzin, Joshua Boyd en Brittany Alyse Smith.

Gramps - Grandpa - (Karen) en zijn kleinzoon Ray (Hughes) hebben samen een hobby: modelvliegen. Gramps heeft het aan Ray een beetje ingegeven omdat hij in WO II (1941-45) vliegenier was. Gramps zou ooit nog [KA1]e[KA1]en keertje de glorie van toen opnieuw willen beleven om in zo`n oude kist te mogen opstijgen. Ray gaat zijn opa helpen om dit ten uitvoer te brengen. Het voorspelbare scenario van regisseur Stanley bevat enkele bekende ingredi[KA3]enten uit de Amerikaanse jeugdfilm: laat je niet ontmoedigen en de aanhouder wint. Ook de bullebak van de buurt ontbreekt niet: Eddie The Sandwich (Boyd) en, oh, boy, reken maar dat ze hem een hak zetten. Regie, spel en het camerawerk van Terry Bully zijn pure routine. Ook bekend als ONE LAST FLIGHT.

Ancient Prophecies

1994 | Drama, Horror

Verenigde Staten 1994. Drama van Graeme Wifler. Met o.a. David McCaallum, Virginia Madonna Lombard, Albert James Harris, Cherie Franklin en Melissa Smith.

Dit docudrama over waarzeggerij is een verzameling over van alles, van bijbelse verzen en Nostradamus tot Jeanne Dixon, die zeer verontrustende idee[KA3]en over de toekomst heeft. Woorden als `onwerkelijk`, `bespiegelingen`, `interpretaties` en `vermoedens` zijn alomtegenwoordig. Gastheer McCallum kijkt terecht bezorgd, aangezien er uitsluitend slecht nieuws is. Een interessant stukje over Edgar Cayce (Frank Simons) gaat over de voorspelling van het overleden medium dat New York, San Francisco en L.A. voor het eind van de 20e eeuw vernietigd zullen worden. Egypte is de bron van veel kennis voor de waarzeggers. Er is sprake van geheime hiërogliefen in de piramide van Giza, en er wordt gesproken over Mabus, een antikrist, geboren in Jerusalem in 1962. Er wordt echter teveel van de onderwerpen afgedwaald. Anderen zien diverse versies van antikristen zoals Napoleon en Hitler zich gereed maken om moeilijkheden te veroorzaken, maar waarom ze zo genoemd worden, wordt niet uitgelegd. Schrijvers worden niet genoemd. Misschien vinden zij het te gênant om geassocieerd te worden met dit matte docudrama, waarin de gebeurtenissen op weinig overtuigende wijze opnieuw geënsceneerd worden. De regie en acteerprestaties zijn beneden peil.

Hellbound

1991 | Mysterie, Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Mysterie van Aaron Norris. Met o.a. Chuck Norris, Calvin Levels, Sheree J. Wilson, Christipher Neame en Cherie Franklin.

Iemand maakt jacht op de scepter van een discipel van de duivel. Hij had destijds veel kwaad aangericht en werd daarom op een aantal heilige plaatsen in allerlei uithoeken van de wereld begraven. Nu dreigt hetzelfde weer te gebeuren. Dit magere gegeven is een onderonsje van de gebroeders Norris, ongekroonde koningen van de hersenloze actie en geweld. Scenario van Donald G. Thompson en Brent Friedman.

Party Camp

1987 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Komedie van Gary Graver. Met o.a. Andrew Ross, Kerry Brennan, Billy Jacoby, Jewel Shepard en Peter Jason.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cherie Franklin op televisie komt.

Reageer