Christina Cole

Acteur

Christina Cole is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Morlocks

2011 | Horror

Verenigde Staten 2011. Horror van Matt Codd. Met o.a. David Hewlett, Christina Cole, Hamish Clark en Owen Davis.

Dr. Radnor, een gepensioneerde wetenschapper, heeft een tijdmachine uitgevonden, die in de toekomst nog blijkt te werken. Hij wordt gevraagd terug te komen bij Tempus Flats om met een oplossing te komen voor dit probleem. Met zijn team reist hij af naar de toekomst om een onderdeel te vinden dat de doorgang van de tijdmachine kan sluiten. Helaas zit de toekomst vol met gemuteerde monsters, genaamd de Morlocks, die van plan zijn naar het heden te reizen om over de aarde te regeren.

Miss Pettigrew Lives For a Day

2008 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2008. Komedie van Bharat Nalluri. Met o.a. Frances McDormand, Amy Adams, David Alexander, Christina Cole en Mark Strong.

Londen, 1939. Slonzige werkloze huishoudster Miss Pettigrew (McDormand) weet een betrekking te regelen bij Amerikaanse actrice Delysia, een zelfzuchtige blondine die geniet van een drietal mannen, maar bovenal van haar toenadering tot de Londense high society. Het romantische drama begint als de moreel superieure Pettigrew haar bazin inspireert tot waarachtige liefde én de frivole actrice haar aftandse hulp verlost uit haar zelfverkozen grauwheid. Een vermakelijk werk dat volledig wordt gedomineerd door de karakterontwikkeling van Pettigrew, meesterlijk verbeeld door Frances McDormand.

Jane Eyre

2006 | Drama, Historische film

Verenigd Koninkrijk 2006. Drama van Susanna White. Met o.a. Lorraine Ashbourne, Toby Stephens, Ruth Wilson en Christina Cole.

Na een hard leven in een weeshuis gaat Jane Eyre als gouvernante werken op Thornfield Hall. Ze voelt zich steeds meer aangetrokken tot haar werkgever, de raadselachtige Mr. Rochester. Maar er gebeuren 's nachts rare dingen in het huis

He knew he was right

2004 |

Verenigd Koninkrijk 2004. Tom Vaughan. Met o.a. Christina Cole, Laura Fraser en Oliver Dimsdale.

Na een hard leven in een weeshuis gaat Jane Eyre als gouvernante werken op Thornfield Hall. Ze voelt zich steeds meer aangetrokken tot haar werkgever, de raadselachtige Mr. Rochester. Maar er gebeuren 's nachts rare dingen in het huis

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christina Cole op televisie komt.

Reageer