Teddy Stauffer

Acteur, Componist

Teddy Stauffer is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

48 Stunden bis Acapulco

1967 | Thriller, Erotiek, Komedie

Duitsland 1967. Thriller van Klaus Lemke. Met o.a. Christiane Krüger, Dieter Geissler, Rod Carter, Monika Zinnenberg en Ilse Pagé.

Een man kan hogerop komen, als hij maar luistert naar de vrouw van wie hij houdt, maar dat zou hem zijn vrijheid kunnen kosten. Een eigenwijze debuutfilm over seks en misdaad verpakt als een kluchtige thriller. Debuut van Lemke.

Marina

1960 | Muziek

Duitsland 1960. Muziek van Paul Martin. Met o.a. Giorgia Moll, Renate Holm, Bubi Scholz, Rudolf Platte en Rocco Granata.

Een Zuidamerikaanse schone belandt in Berlijn, ontmoet een paar muzikanten, wordt verliefd etc. Het verhaal is bijzaak, slechts de muziek telt ('Marina' wordt maar liefst zesmaal op het publiek losgelaten). Een uitstekende schlagerfilm.

Marguerite et les soldats

1941 | Oorlogsfilm, Drama

Zwitserland 1941. Oorlogsfilm van August Kern. Met o.a. Fred Lucca, Stephan Bloetzer, André Louis Béart, Arnold Müdespacher en Hanns Walther.

Een detachement dat de grens moet bewaken voert een nachtelijk gevecht met een vijandig vliegtuig, zorgt voor de luchtafweer en bestiert onvoorziene situaties waaronder een redding. Marguerite, altijd vrolijk, altijd fleurig, bevoorraadt de soldaten, die aan het slot toegesproken worden door een commandant, die een lofzang aanheft op de kameraadschap. Deze gedateerde film werd indertijd goed ontvangen (maar mocht niet geëxporteerd worden), maar is nu volkomen belachelijk. Technisch goed gemaakt, maar zeer slecht gespeeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teddy Stauffer op televisie komt.

Reageer