Lars Lunoe

Acteur

Lars Lunoe is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Silent Touch

1992 | Drama, Muziek

Denemarken/Polen/Verenigd Koninkrijk 1992. Drama van Krzystof Zanussi, Krysztof Zanussi en Krzysztof Zanussi. Met o.a. Max von Sydow, Lothaire Bluteau, Sarah Miles, Sofie Gråbøl en Aleksander Bardini.

Jonge musicoloog Bluteau maakt kennis met het zeer melodieuze werk van Hongaarse componist Von Sydow, die geen noot meer op papier heeft gezet sedert zijn eerste vrouw is omgekomen in een concentratiekamp. Hij heeft zich teruggetrokken in Denemarken en is verknocht aan de drank. Bluteau zoekt contact, dringt tot hem door en weet hem ertoe te bewegen zijn levenswerk te voltooien. Miles is Von Sydow's tweede vrouw en Grabol speelt de jonge vrouw, die Bluteau met de contacten helpt en assisteert bij het optekenen van de muziek. Von Sydow schittert in deze verder niet zo opwindende film. De muziek is van Wojciech Kilar die met DRACULA van Francis Ford Coppola naam maakte. Peter Morgan en Mark Wadlow bewerkten een verhaal van Edward Zebrowski en regisseur Zanussi tot scenario. Camerawerk van Jaroslaw Zamojda.

Jeg en kvinde II

1969 | Erotiek

Zweden 1969. Erotiek van Mac Ahlberg. Met o.a. Gio Petré, Lars Lunoe en Hj[KA9]ordis Petterson.

Essy Persson uit JEG EN KVINDE is hier vervangen door de veelzijdige Petr[KA1]e, intussen getrouwd met een voyeuristische, perverse antiquair met een nazi-verleden. Een soms macaber sfeertje, gratuite sc[KA2]enes, af en toe op het randje van het absurde. Regisseur Ahlberg maakte in 1970 n[KA1]og een vervolg: TRE SLAGS KAERLIGHED (NL-titel: IK, EEN VROUW - DE DOCHTER).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lars Lunoe op televisie komt.

Reageer