Tom Hughes

1986 Acteur, Scenarist

Tom Hughes (1986) is acteur en scenarist.
Er zijn 6 films gevonden.

Red Joan

2018 | Drama, Biografie, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 2018. Drama van Trevor Nunn. Met o.a. Judi Dench, Sophie Cookson, Stephen Campbell Moore, Tom Hughes en Laurence Spellman.

De Britse Joan is in de tachtig en leidt een rustig leven als ze plots wordt gearresteerd voor spionage en hoogverraad. Terwijl ze de ernstige beschuldigingen onder ogen moet komen, blikt Joan terug op haar jonge jaren.

Dare to Be Wild

2015 | Romantisch drama

Ierland 2015. Romantisch drama van Vivienne De Courcy. Met o.a. Emma Greenwell, Tom Hughes, Alex Macqueen en Christine Marzano.

De Britse Joan is in de tachtig en leidt een rustig leven als ze plots wordt gearresteerd voor spionage en hoogverraad. Terwijl ze de ernstige beschuldigingen onder ogen moet komen, blikt Joan terug op haar jonge jaren.

The Lady Vanishes

2013 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2013. Misdaad van Diarmuid Lawrence. Met o.a. Tuppence Middleton, Tom Hughes, Selina Cadell en Keeley Hawes.

Een jonge vrouw loopt gevaar als ze de vermissing van een medepassagier aan boord van een trein probeert op te lossen.

8 Minutes Idle

2012 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2012. Komedie van Met o.a. Tom Hughes, Ophelia Lovibond, Paul Kaye, Antonia Thomas en Pippa Haywood.

Wanneer Dan (Hughes) door zijn moeder het huis uit wordt gezet, besluit hij dan maar op kantoor te gaan wonen. Met zijn roodharige kat. Dat leidt tot enigszins tamme grapjes rond gênante masturbeermomenten, klemmende wc-deuren en kantoorvissen. Komedie naar het boek van Matt Thorne is beslist sympathiek van opzet maar heeft zowel op het gebied van romantiek als humor net te weinig te bieden. Hoofdrolspeler Hughes was later te zien in de serie Victoria. Low-budgetfilm werd opgenomen in Bristol.

Cemetery Junction

2010 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk 2010. Drama van Ricky Gervais en Stephen Merchant. Met o.a. Christian Cooke, Felicity Jones, Tom Hughes, Jack Doolan en Ralph Fiennes.

Op tv heeft komiek Ricky Gervais een aantal zeer grappige producties (The Office, Extra's) op zijn naam staan, maar op filmgebied wil het voorlopig nog niet niet lukken. Cemetery Junction volgde een jaar na zijn aardige regiedebuut The Invention of Lying, maar flopte aan de Britse bioscoopkassa. De plot - drie vrienden die in 1973 ervan dromen uit hun grauwe geboortedorp en uitzichtloze arbeidersbestaan te ontsnappen - is een wat voorspelbaar coming of age-verhaal, en de film is minder grappig dan je van Gervais zou verwachten. Aardig, maar niet hilarisch.

Red Letters

2000 | Mysterie, Thriller, Misdaad, Drama

Verenigde Staten 2000. Mysterie van Bradley Battersby. Met o.a. Peter Coyote, Nastassja Kinski, Fairuza Balk, Jeremy Piven en Ernie Hudson.

Professor Burke heeft een zwak voor studentes die hem naakt voorlezen. Zijn carrière is er niet bij gebaat. Het feit dat zijn nieuwe (pen)vriendin Lydia in de gevangenis zit maakt het er niet makkelijker op. Om de zaak verder te compliceren verwacht Lydia zijn hulp bij illegale praktijken en wordt de professor op de proef gesteld door de verleidelijke Gretchen. Logica is niet het sterkste punt van de film, maar de bedreven acteurs maken het een aangenaam schouwspel.

op televisie
3 uitzendingen

Dare to Be Wild (2015) is deze week tweemaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
donderdag 19 december
ONS
20:32 - 22:10
maandag 23 december
ONS
04:32 - 06:10

The Lady Vanishes (2013) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
zondag 11 maart
BBC 2
01:55 - 03:25

Reageer