Luke Benward

1995 Acteur

Luke Benward (1995) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cloud 9

2014 | Sportfilm, Romantiek

Verenigde Staten 2014. Sportfilm van Paul Hoen. Met o.a. Dove Cameron, Luke Benward, Mike C. Manning, Kiersey Clemons en Dillon Lane.

Mostly Ghostly

2008 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 2008. Fantasy van Richard Correll. Met o.a. Madison Pettis, Sterling Beaumon en Luke Benward.

De elfjarige Max kan geesten in zijn huis zien. Op een dag ontmoet hij Nicky en Tara, twee geesten die op zoek zijn naar hun ouders. Ze sluiten een deal met Max: als hij het mysterie rondom hun dood en de verdwijning van hun ouders weet te achterhalen, dan zullen Nicky en Tara daarvoor iets terug doen.

Minutemen

2008 | Komedie, Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2008. Komedie van Lev L. Spiro. Met o.a. Jason Dolley, Nicholas Braun en Luke Benward.

Virgil zit in het laatste jaar van de middelbare school. Samen met zijn vrienden vindt hij een tijdmachine uit. Maar wanneer ze gaan sollen met de wetten van de natuur, gebeuren er vreemde dingen. Virgil en zijn vrienden openen per ongeluk een zwart gat en komen erachter dat het terugdraaien van de tijd behoorlijk lastige gevolgen kan hebben.

How to Eat Fried Worms

2006 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2006. Komedie van Bob Dolman. Met o.a. Luke Benward, Hallie Kate Eisenberg, Kimberly Williams-Paisley, Tom Cavanagh en Adam Hicks.

Niet te versmaden: een broodje pindakaas met wormenjam. De elfjarige Billy moet eraan geloven in How to Eat Fried Worms, want hij heeft als nieuweling op school - opgejut door een pestkop - beweerd dat hij wormen eet. Het resultaat is een weddenschap waarbij beide koters voor het einde van de week tien wormen moeten verorberen. Het gelijknamige bronboek uit 1973 is nog steeds populair in de VS, hoewel enigszins controversieel vanwege de dierenbeulerij (wormen levend frituren is niet netjes). De filmversie (met nepwormen!) is tam, alleen bedoeld voor jonge jongens, zonder onderonsjes voor eventueel meekijkende volwassenen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luke Benward op televisie komt.

Reageer