Cliff Ruby is scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Barbie and the Magic of Pegasus 3-D

2005 | Animatie, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 2005. Animatie van Greg Richardson. Met o.a. Kathleen Barr, John DeSantis, Brian Drummond, Mark Hildreth en Andrea Libman.

Wanneer Barbie weigert te trouwen met een gemene tovenaar, spreekt hij een vloek over haar ouders uit. Ze veranderen in steen en Barbie wordt gered door een vliegend paard. Ze heeft drie dagen om de vloek te verbreken.

Beethoven's 5th

2003 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2003. Komedie van Mark Griffiths. Met o.a. Dave Thomas, Faith Ford, Daveigh Chase, Tom Poston en Katherine Helmond.

Vijfde film over Sint-Bernardshond Beethoven. Deze vriendelijke lobbes komt in mijnstadje Quicksilver een schat op het spoor. Flauw en volstrekt overbodig.

Barbie of Swan Lake

2003 | Animatie

Verenigde Staten 2003. Animatie van Owen Hurley.

Barbie speelt de rol van Odette, die een eenhoorn volgt naar het betoverde bos. Daar wordt ze door de boosaardige tovenaar Roodbaard in een zwaan veranderd. De Sprookjesprinses weet de betovering voor een deel op te heffen.

Balto

1995 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1995. Animatie van Simon Wells.

Nome, Alaska 1925. Balto is een kruising tussen een hond en een wolf. Hij lijdt er ernstig onder dat men hem als bastaard beschouwt. Hij vindt troost in de vrienschap met Boris, een humeurige Russische gans, de ijsbeertjes Muk en Luk, en een Husky om te zoenen die Jenna heet. Voorspelbare animatie met positieve idee├źn over het leven.