Margarita Alexandre

Regisseur, Acteur

Margarita Alexandre is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Gata

1955 | Drama

Spanje 1955. Drama van Margarita Alexandre. Met o.a. Rafael Torrecilla, Aurora Bautista, Jorge Mistral en José Nieto.

Een betoverende vrouw heeft twee aanbidders. Een melodrama zonder enig belang dat op de persoonlijkheid van de hoofdrolspeelster geschreven is.

La Ciudad perdida

1954 | Misdaad, Actiefilm

Italië/Spanje 1954. Misdaad van Margarita Alexandre en Rafael Torrecilla. Met o.a. Cosetta Greco, Fausto Tozzi, Félix Dafauce en Manolo Morán.

Een gangster komt in Spanje terwijl een politiemacht hem op de hielen zit. In Madrid neemt hij een meisje als gijzelaar. Een ordinaire thriller zonder opmerkelijke kwaliteiten.

Barco sin rumbo

1951 | Avonturenfilm

Spanje 1951. Avonturenfilm van José María Elorrieta. Met o.a. Gerard Tichy, Margarita Alexandre, Emma Penella en Luis Arroyo.

Een groep bannelingen uit Midden-Europa bemerkt in deze slimme avonturenfilm dat de boot die hen naar Amerika brengt ook een lading klandestiene wapens herbergt. De regisseur is er nimmer in geslaagd erkenning te krijgen.

Black Jack

1949 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten/Frankrijk 1949. Misdaad van Julien Duvivier. Met o.a. George Sanders, Patricia Roc, Herbert Marshall, Agnes Moorehead en Aline MacMahon.

Een aan lager wal geraakte advocaat hoopt met de opiumhandel een grote slag te slaan en dan stil te gaan leven. Bij een schipbreuk leert hij een meisje kennen dat zijn betere ik naar boven brengt en voor wie hij de zaak opgeeft, echter te laat voor de politie die hem al op het spoor is. Deze internationale avonturenfilm heeft een verward en praterig scenario met een tegenstrijdige psychologische tekening, waardoor de sfeervolle fotografie en een aantal virtuoze scènes slechts bij vlagen kunnen boeien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Margarita Alexandre op televisie komt.

Reageer