Noboru Nakaya

Acteur

Noboru Nakaya is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Ukiyu

1979 | Drama, Erotiek

Japan 1979. Drama van Yoichi Takabayashi. Met o.a. Akiko Kana, Seiya Nakano, Noboru Nakaya, Shino Ikenami en Kyoko Togawa.

Een picturaal mooi, maar intens vervelend erotisch melodrama gebaseerd op een seksschandaal in Tokio rond 1867 toen een lijst van minnaars werd gepubliceerd door ene Oden, bijgenaamd de verliefde. De pogingen van Takabayashi om deze decadente periode in beeld te brengen blijven beperkt tot stilistische hoogstandjes en zijn verder ontdaan van alle emotie, wat het voor de kijker erg moeilijk maakt meer dan een beleefde interesse op te brengen voor de bedperikelen van Oden. Ook bekend als THE WOMAN.

Ryojin Nikki

1965 | Misdaad

Japan 1965. Misdaad van Ko Nakahira. Met o.a. Noboru Nakaya, Masaku Togawa, Yukiyo Toake en Kazuo Kitamura.

Een frigide vrouw besluit om de minnaressen van haar man, een onvermoeibare verleider, te vermoorden. Dit politiedrama met een enigszins scabreus karakter, is kenmerkend voor een heel bepaalde periode uit de Japanse cinema. Zonder belang.

Onna no Uzu to Fuchi to Nagare

1965 | Drama

Japan 1965. Drama van Ko Nakahira. Met o.a. Noboru Nakaya, Kazuko Inano, Sasako Sawamura en Tamio Kawaji.

Een leraar voelt zich in toenemende mate ontevreden over de vrouw met wie hij is getrouwd. Een zwaar moraliserend drama waar niet veel vaart in zit.

Ukikusa Nikki

1955 | Drama

Japan 1955. Drama van Satsuo Yamamoto. Met o.a. Keiko Tsushima, Eijirô Tono, Kenji Sugawara, Eitaro Ozawa en Noboru Nakaya.

Een rondreizend toneelgezelschap ziet zich verplicht zijn optreden in een mijnwerkersdorp te annuleren omdat daar een staking aan de gang is. Als een van de acteurs met de kas aan de haal gaat, lijkt het erop dat het gezelschap zal moeten worden ontbonden, maar de mijnwerkersgemeenschap kan hen overhalen toch een nieuw stuk op te voeren. Ook bekend als THE TRAVELLING PLAYERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Noboru Nakaya op televisie komt.

Reageer