Richard Casey is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

B.L. Stryker: Plates

1990 | Mysterie, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Mysterie van Stuart Margolin. Met o.a. Burt Reynolds, Ossie Davis, Dana Kaminski, Alfie Wise en Rita Moreno.

Stryker-Reynolds is als altijd even charmant en verzorgd, hoewel hij in een woonboot hokt en met een versleten Caddy rondrijdt. Knappe vrouwen vallen bij bosjes voor hem en het aantal jaloerse mannen groeit met elke verovering. Zonder dat hij er erg in heeft, raakt hij verwikkeld in een complot met een drugsbaron. Traag, ongeloofwaardig en een te zwak uitgesponnen intrige van de scenaristen Neil Cohen en Tim Burns. Slechts af en toe is een onderhoudende scène te beleven.

Hellbent

1989 | Muziek, Horror

Verenigde Staten 1989. Muziek van Richard Casey. Met o.a. Phil Ward, Lyn Levand, David Marciano, Phil Therrien en Cheryl Slean.

In een onbesuisde poging tot satire is het [KL]Mephisto[KLE]- verhaal overgezet naar de punk-scene in Los Angeles. Een nogal vervelende zanger (Ward) wordt gecorrumpeerd door de demonische eigenaar van een club: hij en zijn liefje krijgen succes in ruil voor godlasterlijke songteksten. Intussen neemt een eerder slachtoffer bloedig wraak. Fantasieloos tot het einde. Wat schrijver/regisseur Casey (die vroeger videoclips maakte) heeft willen vertellen blijft in nevelen gehuld. Jammer van het soms leuke spel. De bekendste groep op de soundtrack is Angry Samoans. Het camerawerk is van Jim Gillie. Ook bekend als LOS ANGELES IS HELLBENT.

Horror House on Highway 5

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Richard Casey. Met o.a. Phil Therrien, Max Manthey, Irene F, Gina Christiansen en Michael Castagnolia.

Een krankzinnige moordenaar, die als Richard Nixon vermomd is, is uitgebroken, en op een of andere manier onderhoudt hij betrekkingen met een plaatselijke nazi-engerd, genaamd 'Dr. Marbuse'. De film is zo slecht, dat het grappig is, totdat je je realiseert dat er bijna geen eind aankomt. De acteur met het masker van Richard Nixon op, staat in de aftiteling vermeld als 'Ronald Reagan'.