Tony Aguilar is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Alas rotas

2002 |

Spanje 2002. Carlos Gil. Met o.a. Simon Andreu, Tony Aguilar en Xabier Elorriaga.

The Undefeated

1969 | Western

Verenigde Staten 1969. Western van Andrew V. McLaglen. Met o.a. John Wayne, Rock Hudson, Tony Aguilar, Roman Gabriel en Marian McCargo.

Deze onderhoudende western speelt vlak na de Burgeroorlog en werd geschreven door James Lee Barrett naar een verhaal van Stanley Hough. Hudson is een officier bij de Zuidelijken die zijn huis verbrandt en met zijn familie naar Mexico wil uit angst voor Noordelijke profiteurs. Wayne, officier van de Noordelijken, drijft zijn 3.000 paarden naar Mexico voordat ze door het leger in beslag worden genomen. De mannen sluiten zich bij elkaar aan en staan gemeenschappelijk tegenover de gevaren die hen in Mexico wachten. Tussen hen groeit respect en vriendschap. Het was de laatste maal dat Vincent zijn volledige naam niet gebruikte. Hij speelt een verliefd heethoofd. William Clothier deed het fraaie camerawerk.

Reventa de esclavas

1953 | Komedie, Musical, Fantasy

Mexico 1953. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Silvia Pinal, Tony Aguilar, Oscar Pulido en Aurora Segura.

Een geleerde slaagt er met drie leerlingen in een mummie weer tot leven te wekken; deze brengt hen terug naar het oude Egypte. Vergeleken bij deze farce, lijkt LA CORTE DE FARAON van Julio Bracho, van enige jaren eerder, een meesterwerk.

Mi adorada Clementina

1953 | Komedie, Fantasy

Mexico 1953. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Marga López, Joaquín Pardavé, Tony Aguilar en Elda Peralta.

Om het huwelijk van haar kleindochter te redden besluit de overleden grootmoeder zich in haar te re[KA3]incarneren. Een herverfilming van de Argentijnse film EL RETRATO (1943), sympathiek maar slecht geregisseerd.

Mi papá tuvo la culpa

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Meche Barba, Tony Aguilar, Oscar Pulido en Carlota Solares.

Om het geld van haar neef te bemachtigen komt een tante met een beschuldiging van incest. Afschuwelijk.

La Segunda mujer

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Rosa Carmina, Tony Aguilar, Freddy Fernández en Liliana Durán.

Een vader vindt het lijk van zijn vermoorde zoon en verdenkt zijn eigen vrouw van de moord. Een moraliserende en achterlijke film.

El Casto Susano

1952 | Komedie

Mexico 1952. Komedie van Joaquín Pardavé. Met o.a. Joaquín Pardavé, Silvia Pinal, Fernando Fernández en Tony Aguilar.

Een provinciaal, een voorbeeld van deugdzaamheid, ontpopt zich in de grote stad als een losbol. Tegelijkertijd opgenomen met DOÑA MARIQUITA DE MI CORAZON; staat bol van de flauwe grappen en voorzichtige erotische liedjes.

Amor de locura

1952 |

Mexico 1952. Rafael Baledón. Met o.a. Niní Marshall, Oscar Pulido, Tony Aguilar en Tongolele.

Een rijke vrouw sterft van jaloezie als zij er achter komt dat haar man met haar getrouwd is om het geld en er een minnares op na houdt. Hij wil haar vermoorden om haar fortuin te erven. Eerste film van de acteur Rafael Baledón, die er niet meer van weet te maken dan een smakeloze en stijve parodie op LOCURA DE AMOR van Juan de Orduña uit 1948.

Ahora soy rico

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Rogelio A. González. Met o.a. Pedro Infante, Marga López, Tony Aguilar en Irma Dorantes.

Om zich uit de armoede omhoog te werken, sluit de vader van een gezin zich aan bij een bende misdadigers. Vervolg op UN RINCON CERCA DEL CIELO en net zo middelmatig als zijn voorganger.

La Mujer desnuda

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Meche Barba, Miguel Torruco, Tony Aguilar en Carlos López Moctezuma.

De vrouw van een succesvol zanger wordt door haar ex-minnaar gechanteerd. Zeldzaam belachelijk. O ja, en geen stukje bloot, ondanks de titel.