Marsha Jordan

Acteur

Marsha Jordan is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Black Alley Cats

1972 | Misdaad, Erotiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Henning Schellerup. Met o.a. Sunshine Woods, Sandy Dempsey, Charlene Miles, Johnnie Rhodes en Eve Crawford.

VV.

The Toy Box

1970 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1970. Sciencefiction van Ronald Víctor García. Met o.a. Evan Steele, Ann Myers, Neal Bishop, Deborah Osborne en T.E. Brown.

Een jong echtpaar laat zich samen met andere sensatiezoekende koppels overhalen om tegen een hoge beloning sekscapriolen te verrichten voor een mysterieuze, excentrieke grijsaard, die zich later als een kannibalistische ruimtereiziger ontpopt. Meer een continue softpornoshow met veel copulatiestandjes en -variaties. Het SF-element komt niet aan bod. Strikt voor de liefhebber.

Count Yorga - Vampire

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van Bob Kelljan. Met o.a. Robert Quarry, Roger Perry, Donna Anders, Michael Murphy en Marsha Jordan.

Graaf Yorga (Quarry) is een vampier, die zich in het hedendaagse L.A. vestigt. Hij terroriseert die stad door een aantal tieners te vermoorden, die op hun beurt vampiers worden. Geslaagde 'modernisering' van het vampier-epos in een omgeving waar religie een minder grote rol speelt en waar legendes naar de achtergrond zijn verdrongen. Goede sfeeropbouw en knappe vertolking in deze prent die uitsteekt boven de middelmaat. Quarry is een angstaanjagend monster, voor wie iedere menselijkheid totaal vreemd is. Kelljan zelf schreef het scenario, dat weinig originele elementen bevat, maar waarin de clichés uitstekend zijn verwerkt. De snelle actie vormt eveneens een pluspunt. De verteller is George Macready. In beeld gebracht door Arch Archambault. Een jaar later gevolgd door THE RETURN OF COUNT YORGA.

Dr. Sex

1964 | Drama

Verenigde Staten 1964. Drama van Ted V. Mikels. Met o.a. Victor Sandor, Julia Calda, Max Joseph, Marsha Jordan en Lolita Angeles.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marsha Jordan op televisie komt.

Reageer