Ron Thomas

Acteur

Ron Thomas is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Night Screams

1988 | Thriller

Verenigde Staten 1988. Thriller van Allen Plone. Met o.a. Joe Manno, Megan Wyss, Ron Thomas, Janette Allyson Caldwell en Randy Lunsford.

Bloedige moorden en infantiel dialoog zijn hier gecombineerd om het ondeugende feestje van een tiener te verknoeien. Een hele slechte thriller, opgenomen in Wichita in de staat Kansas.

The Karate Kid, Part II

1986 | Actiefilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van John G. Avildsen. Met o.a. Ralph Macchio, Pat Morita, Martin Kove, Yuji Okumoto en Tamlyn Tomita.

Nadat tiener Daniel (Macchio) in het aardige eerste deel karate en aanverwante oosterse wijsheid leerde van de klusjesman Mr. Miyagi (Morita) om zich tegen pestkoppen te kunnen verdedigen, gaat hij ditmaal mee naar Japan, waar de vader van Miyagi op sterven ligt. Ook in Japan blijken pestkoppen rond te lopen. Herhaling van zetten waarbij vooral opvalt dat het sprieterige jongetje Macchio uit het origineel lang niet zo dun meer is. Veel minder goed dan deel een. Er kwam nog een aantal vervolgen.

The Big Bet

1986 | Erotiek

Verenigde Staten 1986. Erotiek van Bert I. Gordon. Met o.a. Lance Sloane, Sylvia Kristel, Kim Evenson en Ron Thomas.

Onbenullige film die in september 1985 in Californië werd opgenomen door Gordon, die dertig jaar eerder zijn carrière startte met griezelfilms. Hij was hier tevens producent en scenarist. Kristel speelt in feite een gastrolletje; het verhaal draait om de jonge Sloane die poogt de dochter van de dominee in zijn bed te krijgen en daarbij raad krijgt van Kristel.

The Karate Kid

1984 | Actiefilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Sportfilm, Drama

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van John G. Avildsen. Met o.a. Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue, Martin Kove en Randee Heller.

Effectief formulevermaak van de makers van Rocky heeft zijn charme na decennia nog steeds niet verloren. Macchio werd beroemd als de gepeste koter die karateles krijgt van zijn Aziatische conciërge (Morita) en vervolgens zijn plaaggeesten decimeert conform het Amerikaanse wraakmotief. Semi-autobiografisch verhaal van scenarist Robert Kamen die zich tevens bekommerde om deel twee en drie. De wijze levenslessen zijn ook van zijn hand, met als hilarisch hoogtepunt: 'Man who catch fly with chopsticks accomplish anything.' In 2010 werd een niet onaardige remake gesitueerd in China.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ron Thomas op televisie komt.

Reageer