Fulvio Wetzl

Regisseur

Fulvio Wetzl is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Quattro figli unici

1992 | Drama, Familiefilm

Italië 1992. Drama van Fulvio Wetzl. Met o.a. Roberto Citran, Mariella Valentini, Ivano Marescotti, Valentina Holtkamp en Fabio Iellini.

Een typisch gezin uit de jaren 1990, ongeorganiseerd en zonder traditionele waarden. Moeder is journaliste en dochter is een computermaniac met een gefrustreerde directeur als vrijer. Dan is er nog een puberaal jongetje. De man is ex. Hij woont dan ook niet bij zijn gezinsleden, die niet zo best met elkaar kunnen opschieten en die nauwelijks met elkaar praten. Als het joch verdwijnt merkt de moeder dat pas drie dagen later. Ze begint een wanhopige zoektocht. De jongen is weggelopen in een poging wat aandacht en liefde te krijgen. Dit voorval is dan ook aanleiding om de onderlinge verhoudingen eens grondig te herzien.

Rorret

1988 | Thriller

Italië 1988. Thriller van Fulvio Wetzl. Met o.a. Lou Castel, Anna Galiena, Enrica Rosso, Massimo Venturiello en Rossana Coggiola.

Het debuut van Wetzl is een thriller bestaande uit fragmenten van klassieke Hollywoodfilms. Een psychopatische bioscoopeigenaar woont achter het witte doek en kan zijn onderbewuste verlangen om de vrouwelijke spelers te doden niet weerstaan. Zijn slachtoffers haalt hij uit het publiek, wie het bangste is voor griezelscènes, trekt hem het meest aan. Wetzl heeft wel ideeën, maar ze zijn weinig origineel en onsamenhangend.

Mr. Rorret ad altezza d'uomo

1988 | Horror

Italië 1988. Horror van Fulvio Wetzl. Met o.a. Lou Castel, Massimo Venturiello, Barbara D'Urso, Hege Steun en Roberto Mancini.

Rilfilm over een geesteszieke moordenaar die zijn slachtoffers onder zijn eigen klanten kiest. Mr. Rorret (Castel) is de eigenaar van een bioscoop waar alleen griezelfilms worden vertoond. Tijdens de projectie begluurt hij de reacties van het publiek met een verrekijker. Zo kiest hij een voor een zijn slachtoffers uit. Een technisch goed gemaakte film, maar het acteren doet zo nu en dan wat overdreven aan. De film probeert bovendien een eerbetoon te zijn aan de klassieke cultfilm van Michael Powell, PEEPING TOM (de naam van de griezelbioscoop is Peeping Tom). Helaas kan het spel van Castel niet op tegen de uitzonderlijke acteerprestatie van Karl-Heinz Boehm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fulvio Wetzl op televisie komt.

Reageer