Mark J. Gordon

Regisseur, Scenarist, Producer, Cameraman

Mark J. Gordon is regisseur, scenarist, producer en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Her Majesty

2001 | Familiefilm

Nieuw-Zeeland 2001. Familiefilm van Mark J. Gordon. Met o.a. Sally Andrews, Anna Sheridan, Vicky Haughton, Mark Clare en Rachel Wallis.

Nieuw-Zeeland, 1953. De dertienjarige Elizabeth kan haar geluk niet op als Queen Elizabeth naar haar dorpje in Nieuw-Zeeland blijkt te komen. Maar dan blijkt het huisje van haar nieuwe Maori vriendin Hira midden op de paraderoute te staan en moet Elizabeth een keuze maken.

Midnight Healing

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Davin Palmer. Met o.a. Veronica Carothers, Elke Jeinsen, Tommy Jake, Christopher M. Dukes en Eddie Jackson.

Het scenario van Chuck Atkins is net zoiets als een borduurschilderij met nummertjes. Iedereen had het kunnen bedenken en er zijn duizenden exemplaren geproduceerd voor fantasieloze mensen die hun tijd willen verdrijven. Het is een raadsel hoe Sara Mathis (Carothers) aan haar dokterstitel is gekomen, want ze heeft uiterlijk veel meer talent dan innerlijk. Ook is het een raadsel dat ze seksuologe is. Minder verbazingwekkend is het feit dat ze door haar man verwaarloosd wordt (dat doen uitgekeken hard werkende echtgenoten altijd) en nog minder verbazingwekkend is dat ze zich inlaat met een engerd (de drang om te experimenteren), met wie ze aanvankelijk tot ongekende hoogtepunten komt. Sarah heeft echter een groot hart: ze laat haar omgeving meegenieten, net als de kijker die als een voyeur mag loeren naar al haar belevenissen. Wij houden het voor gezien en raden aan om dit videootje gewoon over te slaan. Het camerawerk is van Larry Richards.

Fall Time

1994 | Misdaad, Thriller, Komedie

Verenigde Staten 1994. Misdaad van Paul Warner. Met o.a. Mickey Rourke, Stephen Baldwin, Sheryl Lee, Jason London en David Arquette.

Een slaperig provinciegehucht in Minnesota in 1957. Drie vrienden Tim (London), David (Arquette) en Joe (Blechman) hebben hun high-schooldiploma gehaald. Ze willen dit enige luister bijzetten door een z.g. bankoverval in scène te zetten met een pistool dat geladen is met blanko patronen. Juist op het moment dat ze Tim 'neerschieten', vindt er een echte overval plaats.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark J. Gordon op televisie komt.

Reageer