Teresa Rabal is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Loca por el circo

1982 | Familiefilm

Spanje 1982. Familiefilm van Luis María Delgado. Met o.a. Teresa Rabal, Rafael Alonso, Miqual Ayones en Rafaela Aparicio.

Een vrolijk en optimistisch meisje heeft een zuster die te serieus is. Deze uiterst afgezaagde geschiedenis werd weer uit de kast gehaald ter meerdere eer en glorie van de afschuwelijke Teresa Rabal.

Esperando a papá

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van Vicente Escrivá. Met o.a. Arturo Fernández, Teresa Rabal, María Silva en Angel Picazo.

Een man verlaat zijn vrouw voor zijn schoonzuster...Een moeizaam melodrama, duidelijk geïnspireerd op KRAMER VS KRAMER.

Colorin Colorado

1976 |

Spanje 1976. Jose Luís Garcia Sanchez. Met o.a. Teresa Rabal, Mary Carrillo en Jose Sazatornil.

Een man verlaat zijn vrouw voor zijn schoonzuster...Een moeizaam melodrama, duidelijk geïnspireerd op KRAMER VS KRAMER.

Call girl

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van Eugenio Martín. Met o.a. Teresa Rabal, Anthony Andrews, Sandra Mozarowski en Bárbara Rey.

Een jonge vrouw besluit rijk te worden door meisjes te verschaffen, die behept zijn met allerlei ondeugden. Een irritante, pseudo-erotische, zeer slechte film.

Los buenos dias perdidos

1975 |

Spanje 1975. Rafael Gil. Met o.a. Queta Clavier, Teresa Rabal en Juan Luis Galiardo.

Een jonge vrouw besluit rijk te worden door meisjes te verschaffen, die behept zijn met allerlei ondeugden. Een irritante, pseudo-erotische, zeer slechte film.

Los Buenos días perdidos

1975 | Drama, Romantiek

Spanje 1975. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Juan Luis Galiardo, Teresa Rabal, Queta Claver en Manuel Galiana.

De hartstocht die er bestaat tussen een op het platteland wonende politieagent, de koster, zijn vrouw en zijn moeder. Een afschuwelijke en theatrale produktie.

Ambiciosa

1975 | Drama, Erotiek

Spanje 1975. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Teresa Rabal, José Bódalo, Manuel Zarzo en Didi Sherman.

Een meisje uit de provincie klimt in Madrid, dankzij haar erotische aantrekkingskracht, snel op de maatschappelijke ladder. In dit belachelijke erotische melodrama speelt de dochter van Francisco Rabal de hoofdrol.

Matrimonio al desnudo

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Analía Gadé, Arturo Fernández, Teresa Rabal, Rossana Yanni en Mónica Randall.

Een bankier die in een crisissituatie verkeert maakt een plan om zijn dreigende bankroet af te wenden. Absoluut onaanvaardbare vuiligheid.

Un Casto varón español

1973 | Komedie, Erotiek

Spanje 1973. Komedie van Jaime de Armiñán. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Esperanza Roy, Patty Shepard, Mirta Miller en Teresa Rabal.

Een schuchtere Spanjaard op rijpere leeftijd erft een Engels bordeel met de vier knappe meisjes, die daar bijhoren. Een belachelijk dom bijprodukt.

El Asesino no está solo

1973 | Experimenteel

Spanje 1973. Experimenteel van Jesús García de Dueñas. Met o.a. Lola Flores, Teresa Rabal, David Carpenter, James Philbrook en Maria Röhm.

Door een trauma uit zijn kinderjaren wordt een jongeman beheerst door de gedachte prostituées te moeten doden. En dat wordt getoond in een afschuwelijk, weerzinwekkend melodrama.

Bianco, rosso e...

1972 | Komedie, Drama

Frankrijk/Spanje/Italië 1972. Komedie van Alberto Lattuada. Met o.a. Sophia Loren, Adriano Celentano, Fernando Rey, Juan-Luis Galliardo en Tina Aumont.

Uit Afrika teruggekeerde non gaat in ziekenhuis werken waar communistische vakbondsleider tirannieke patiënt is. Machtsstrijd resulteert erin dat de patiënt verliefd op haar wordt. Parodie op religieuze-in-conflict-met-wereldse- verlokkingen heeft weinig echte humor, ondanks dynamiek van Celentano. Glamour-make-up maakt Loren wel erg weinig overtuigende non.

Los Días de Cabirio

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Fernando Merino. Met o.a. Alfredo Landa, Helga Liné, Simón Andreu, Teresa Rabal en Gela Geisler.

Op zekere dag besluit een klassieke doorsnee-Spanjaard een 'gigolo' te worden. Een smadelijke parodie op de klassieke film van Fellini: LE NOTTI DI CABIRIA.

Viridiana

1961 | Komedie, Drama, Fantasy

Spanje/Mexico 1961. Komedie van Luis Buñuel. Met o.a. Silvia Pinal, Fernando Rey, Francisco Rabal, Margarita Lozano en Victoria Zinny.

Met Viridiana oogstte Buñuel de Palme d'Or in Cannes, de dubbele banvloek van Vaticaan en Franco plus een invitatie om in Frankrijk censuurvrij films te komen maken. Alle favoriete thema's van de regisseur zijn dan ook voorhanden in dit drama over devote novice Viridiana (Pinal) die met tegenzin ingaat op de invitatie van haar suikeroompje Don Jaime (Rey) om hem te bezoeken. Vanaf dat moment is het kloosterleven nog slechts een verre idylle. De herschepping, met bedelaars en zwervers, van Leonardo da Vinci's Het Laatste Avondmaal was een cause célèbre.