Sergio Leonardi

Acteur

Sergio Leonardi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

L'imbranato

1979 | Komedie

Italië 1979. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Laura Troschel, Franco Lochner, Sergio Leonardi en Oreste Lionello.

Pippo Sperandio (Franco) is een bescheiden werknemer die voor een rijke industrieel werkt. Hij overtuigt zijn baas ervan hem in zijn plaats een vakantie in een toeristenoord op Sardinië te laten doorbrengen, terwijl de industrieel met een mooie dame elders zijn vakantie doorbrengt. Na een reeks tegenslagen ontvoert een bende criminelen Pippo, ervan overtuigd dat hij de industrieel is. Pippo Franco speelt een grappige rol in een overigens middelmatige film.

I Marmitoni

1974 | Komedie, Drama

Italië/Frankrijk 1974. Komedie van Franco Martinelli. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Sergio Leonardi, Raf Luca, Angelo Pellegrino en Henri Djanik.

Allerlei leuke en minder leuke avonturen tijdens de militaire dienstplicht. Eerst tijdens het instructiekamp en daarna gedurende de NAVO-manoeuvres. Een verlate loot aan de stam van de grove soldatenhumor, waaraan weinig goede herinneringen kleven. Ook bekend als QUATTRO MARMITONI ALLA GRANDI MANOVRE.

Il provinciale

1971 | Romantiek, Komedie

Italië 1971. Romantiek van Luciano Salce. Met o.a. Gianni Morandi, Maria Grazia Buccella, Sergio Leonardi, Teri Hare en Franco Fabrizi.

De 22-jarige Giovanni Di Giacomo (Morandi) gaat van Zuid- Italië naar Rome om daar journalist te worden. Alles blijkt anders te zijn dan wat de naïeve jongen uit de provincie zich had voorgesteld: zijn 'invloedrijke' oom is butler, niemand in de pers zit op hem te wachten en Giovanni moet aan de kost zien te komen als automonteur.

Bolidi sull'asfalto a tutta birra

1971 | Drama

Italië 1971. Drama van Bruno Corbucci. Met o.a. Giacomo Agostini, Sergio Leonardi en Daniela Giordano.

Monteur Giacomo leeft voor snelle auto's en motoren. Op een dag kan zijn nieuwe collega Paolo hem overhalen mee te doen aan een motorrace. Met een motor uit de werkplaats verschijnt hij aan de start en krijgt prompt een ongeluk. Gio, de rijke eigenaresse van de motor, vindt het echter niet erg en wil hem zelfs wel sponsoren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sergio Leonardi op televisie komt.

Reageer