James T. Flocker

Regisseur

James T. Flocker is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ghosts That Still Walk

1978 | Horror

Verenigde Staten 1978. Horror van James T. Flocker. Met o.a. Caroline Howe, Matt Boston, Rita Crafts, Ann Nelson en Jerry Jenson.

Een psychiater merkt dat de problemen van een tiener worden veroorzaakt door een geest van vroeger. Deze saaie, goedkope griezelfilm probeert ánders te zijn, maar komt niet verder dan een paar enge momenten en overdreven spel.

Secret of Navajo Cave

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van James T. Flocker. Met o.a. Rex Allen, Holger Kasper, Steven Benally Jr. en Jonny Guerrero.

In deze bescheiden moderne western vertelt ex-westernidool Allen het verhaal. Twee jongens en hun Indiaanse gids gaan op pad door de wildernis om een mysterie op te lossen. Naast de genoemde acteurs werd gebruik gemaakt van leden van de Navajostam, de grootste Indianenstam die momenteel nog in de VS leeft. Flocker was ook nog de producent en de scenarist. David Jackson zorgde voor de beelden. In 1980 werd de film opnieuw uitgebracht, toen als THE LEGEND OF COUGAR CANYON.

Ground Zero

1973 | Thriller

Verenigde Staten 1973. Thriller van James T. Flocker. Met o.a. Ron Casteel, Melvin Belli, Augie Treibach, Kim Frieze en John Waugh.

Een openbare aanklager, op het punt ferme gevangenisstraffen te eisen tegen twee topgangsters, moet toezien hoe een bende terroristen een nucleaire bom bevestigt op de Golden Gate Bridge en dreigt die tot ontploffing te brengen, als de aanklager de vrijlating van de twee gangsters niet snel bewerkstelligt. Onzinnige plot en dialogen; hier en daar wel spannend. Verrassend is het slot, waarin San Francisco door een nucleaire explosie van de aardbodem wordt weggevaagd...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James T. Flocker op televisie komt.

Reageer