Teddy Randazzo

Acteur

Teddy Randazzo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Let's Twist! Hey

1961 |

1961. Greg Harrison. Met o.a. Teddy Randazzo, Jo-Ann Campbell, Peppermint Loungers, The Starliters en Joey Dee.

Mr. Rock and Roll

1957 | Muziek

Verenigde Staten 1957. Muziek van Charles S. Dubin. Met o.a. Alan Freed, Little Richard, Clyde McPhatter, Frankie Lymon and The Teenagers en Teddy Randazzo.

Deze film dat laat zien en horen hoe Alan Freed de rock 'n' roll 'ontdekt'. In AMERICAN HOT WAX trad Berry op met Tim McIntire als tegenspeler, maar hier is hij te zien samen met echte muziekhelden. Klasse-opnamen van McPhatter, Lymon en Little Richard. Graziano is erbij voor de komische noot.

Rock, Rock, Rock

1956 | Muziek

Verenigde Staten 1956. Muziek van Will Price. Met o.a. Tuesday Weld, Teddy Randazzo, Alan Freed, Frankie Lymon en The Teenagers.

Weld, in haar filmdebuut en nauwelijks uit haar oefenbeha, moet dertig dollar bij elkaar zien te krijgen om een strapless avondjurk voor een feestje te kopen. De film werd voor een appel en een ei gemaakt en dat is te zien ook. Maar de rock 'n' roll- nummers, vooral die van Chuck Berry, zijn levendig. Lymon en de Teenagers zingen 'I'm Not A Juvenile Delinquent'. Welds zangstem werd door Connie Francis nagesynchroniseerd.

Rock! Rock, Rock

1956 | Musical

Verenigde Staten 1956. Musical van Will Price. Met o.a. The Flamingos, The Moonglows, Frankie Lymon and The Teenagers, Teddy Randazzo en Alan Reed.

Een meisje doet wanhopig haar best om geld bij elkaar te krijgen om een jurk te kopen voor een rock-'n-rollfestijn op school

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teddy Randazzo op televisie komt.

Reageer