Don Great

Componist

Don Great is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Soldier's Revenge

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm, Drama

Argentiniƫ/Verenigde Staten 1986. Actiefilm van David Worth. Met o.a. John Savage, Maria Socas, Edgardo Moreira, Frank Cane en Paul Lambert.

Ex-piloot Savage raakte tijdens de Vietnamoorlog getraumatiseerd, en hij weigerde nog verder missies te vliegen. Dat bezorgde hem tien jaar in de bak, waaraan gelukkig voortijdig een eind kwam omdat de strijd was afgelopen. Vernederd door zijn oneervol ontslag, kan hij in zijn geboorteplaats in Texas niet echt aan de slag komen. Hij raakt in contact met een schone Zuid- Amerikaanse en wordt voordat hij het beseft, betrokken bij een wapensmokkel voor rebellen. Actiefilm te land en in de lucht, waaraan geen einde lijkt te komen en die te veel heen en weer slingert tussen vrede en vechten. Bovendien is het plot zeer ongeloofwaardig. Scenario van Lee Stull.

Mutant Hunt

1986 | Sciencefiction, Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Tim Kincaid. Met o.a. Rick Gianasi, Mary Fahey, Ron Reynaldi, Tounie Vrenon en Bill Peterson.

Een speciale eenheid maakt jacht op een aantal bionische lieden die veranderd zijn in desintegrerende moordenaars na de behandeling met een drug, dat de libido (!) moet stimuleren. Idioot. Ook nog eens een low-budget produktie die de kijker moet doen geloven dat het hedendaagse New York het Manhattan van de toekomst is. Het enige interessante aan de film voor fans wordt gevormd door de griezelige make-up.

Dreamaniac

1986 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1986. Horror van David DeCoteau. Met o.a. Thomas Bern, Kim McKamy, Sylvia Summers, Lauren Peterson en Bob Pelham.

Een direct op video gemaakte film over een idioot die een bloedbad aanlegt als hij een jonge vrouw naar zich toe trekt tijdens een wild universiteitsfeest. Alles wat de klok slaat is seks, stupiditeit en ziekmakende bloederigheid in iedere denkbare combinatie.

The Greenstone

1982 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1982. Fantasy van Kevin Irvine. Met o.a. Joseph Corey, Jack Mauck, Gary Kirk, Nicholas Alexander en Kathleen Irvine.

Goedkope, pretentieuze korte speelfilm over een jongen die in de bossen allerlei ruiters met mantels aan bestrijdt. Het lot van de mensheid staat op het spel, begrijpen wij uit de cryptische dialoog. De commentaarstem van Orson Welles meldt: het verhaal speelt zich af 'ver over de grenzen van de objectieve menselijke ervaring'. Ah, nu snappen we het. Pennevrucht van Steve Radisch en Kenneth Irvine, met beelden van Byron Wardlaw.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Don Great op televisie komt.

Reageer