Reggie Johnson

Acteur

Reggie Johnson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Seven Hours to Judgment

1988 | Misdaad, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Beau Bridges. Met o.a. Beau Bridges, Ron Leibman, Julianne Phillips, Reggie Johnson en Tiny Ron Taylor.

Bridges probeerde het nog eens als regisseur met deze oprechte maar vergezochte wraakfilm. Hij is de ongelukkige rechter van wie de gekke Leibman vindt dat hij te zacht is geweest tegenover de minderjarige punk-jongeren die Leibmans vrouw hebben vermoord; Hij neemt wraak door Bridges` mooie echtgenote (Phillips) te ontvoeren. Bridges moet strijd leveren in een achterbuurt van de stad om haar nog voor zonsondergang te redden.

Private War

1988 | Actiefilm, Thriller, Drama

Verenigde Staten/YU 1988. Actiefilm van Frank DePalma. Met o.a. Martin Hewitt, Joe Dallesandro, Kimberly Beck, Curt Lowens en Reggie Johnson.

Dallesandro gaat als instructeur van het Amerikaanse leger in Italiƫ op psychotische wijze te keer om Hewitt, in de rol van cadet, te 'trainen'. Buitensporig gewelddadige actiethriller, die in Joegoslaviƫ werd opgenomen.

Platoon

1986 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1986. Oorlogsfilm van Oliver Stone. Met o.a. Tom Berenger, Willem Dafoe, Charlie Sheen, Forest Whitaker en Francesco Quinn.

Eerste deel van Vietnamtrilogie (naast Platoon bestaande uit Born on the Fourth of July en Heaven and Earth) is gebaseerd op de aangrijpende oorlogservaringen van regisseur Stone. Charlie Sheen speelt Stone's alter ego, een 'all American boy' die zich in Vietnam ontwikkelt tot een eersteklas soldaat. De strijd tussen goed en kwaad speelt zich nu eens niet af tussen de Amerikanen en De Vijand (al dan niet uit Vietnam), maar binnen de Amerikaanse gelederen. Platoon won een Zilveren Beer in Berlijn en was de grote winnaar van de Oscaruitreiking van 1987, met een beeldje voor de beste film, regisseur, montage en geluid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Reggie Johnson op televisie komt.

Reageer