Marcelo Lavintman

Cameraman

Marcelo Lavintman is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

El otro

2007 | Drama

Argentinië/Duitsland/Frankrijk 2007. Drama van Ariel Rotter. Met o.a. Julio Chávez, Osvaldo Bonet, María Onetto en María Ucedo.

Veertiger Juan ontdekt aan het einde van een busreis dat een medepassagier is overleden, en neemt diens identiteit over. Dat is het begin van een moment van bezinning. Vooral de zorg voor zijn oude vader, en het feit dat Juan zelf binnenkort vader wordt, zijn aanleiding voor bespiegelingen over het leven. Existentiële Argentijnse roadmovie werd in eigen land goed ontvangen. Op het filmfestival van Berlijn werden regisseur Rotter (Sólo por hoy), en Julio Chávez voor zijn sterke hoofdrol, met een Zilveren Beer onderscheiden.

Amando a Maradona

2005 | Documentaire, Sportfilm

Argentinië/Nieuw-Zeeland 2005. Documentaire van Javier M. Vazquez.

De Argentijnse filmmaker Javier M. Vazquez sprak tweemaal uitgebreid met Diego Maradona op Cuba, waar de legendarische voetballer in 2004 en 2005 langere tijd vertoefde om af te kicken van zowel een drugs- als een eetverslaving. De gesprekken met de voetballer vormen de rode draad in de documentaire Amando a Maradona (Loving Maradona), een speurtocht naar de magie van de man die in zijn leven hoogtepunten en dieptepunten als vanzelfsprekend aan elkaar rijgt.

Pizza, birra y faso

1998 | Drama

Argentinië 1998. Drama van Bruno Stagnaro en Adrián Caetano. Met o.a. Héctor Anglada, Pamela Jordán, Walter Díaz, Alejandro Pous en Jorge Sesán.

De film speelt zich af in Buenos Aires en vertelt het verhaal van vijf vrienden die leven aan de zelfkant van de maatschappij. De jonge Cordobés houdt zich in leven met stelen en overvallen plegen. Als zijn hoogzwangere vriendin Sandra dreigt hem te verlaten, weet Cordobés dat hij het roer om zal moeten gooien. Samen met zijn vrienden besluit hij één grote overval te plegen om zo geld genoeg te hebben voor een leven dat uit meer bestaat dan pizza's, bier en sigaretten. (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marcelo Lavintman op televisie komt.

Reageer