Craig Moss

Regisseur, Scenarist, Producer

Craig Moss is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

30 Nights of Paranormal Activity with the Devil Inside the Girl with the Dragon Tattoo

2013 | Komedie

Verenigde Staten 2013. Komedie van Craig Moss. Met o.a. Kathryn Fiore, Flip Schultz, French Stewart, Olivia Alexander en Ashley Martin.

Dana's vader vermoordt de volledige cast van 'The Artist' als er exorcisme op hem wordt uitgevoerd. Als Dana besluit in het (spook)huis te gaan wonen waar ze is opgegroeid, wordt ze al snel door geesten achtervolgd.

Breaking Wind

2012 | Komedie

Verenigde Staten 2012. Komedie van Craig Moss. Met o.a. Heather Ann Davis, Eric Callero, Frank Pacheco, Alice Rietveld en Michael Adam Hamilton.

Parodie op de Twilight-films. Een groep vampieren zitten achter Bella aan. Weerwolf Jacob en vampier Edward doen hun best om haar samen te redden.

Bad Ass

2012 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2012. Komedie van Craig Moss. Met o.a. Danny Trejo, Patrick Fabian, John Duffy, Ron Perlman en Joyful Drake.

Begin 2010 deed een video de ronde op YouTube waarin een oudere bebaarde man in een stadsbus in Californië een lastige buspassagier tegen de vlakte slaat. De oude baas werd online bekend als 'Epic Beard Man'. Nog geen twee jaar later trad Hollywoods eigen badass Danny Trejo aan als de bioscoopversie van de vleesgeworden Amerikaanse grijze wrok. Veel te weinig materiaal voor een speelfilm, maar zestiger Trejo (Machete) is zijn eigen materiaal, met zijn theatrale Hulk-aanpak en komisch overdreven teksten. Opgevolgd door nog twee Bad Asses.

The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It

2010 | Komedie

Verenigde Staten 2010. Komedie van Craig Moss. Met o.a. Bryan Callen, Noureen DeWulf en Mircea Monroe.

De 41-jarige Andy is ondanks zijn leeftijd nog steeds maagd. Het wordt de hoogste tijd dat hij daar wat aan gaat doen. Hij krijgt hulp van zijn al even wanhopige kamergenoten, die ook maar al te graag willen scoren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Craig Moss op televisie komt.

Reageer