Daniel Katz

Acteur, Cameraman

Daniel Katz is acteur en cameraman.
Er zijn 5 films gevonden.

Seoul Searching

2015 | Komedie

Zuid-Korea/China/Verenigde Staten 2015. Komedie van Benson Lee. Met o.a. Justin Chon, Jessika Van, In-Pyo Cha, Teo Yoo en Esteban Ahn.

Als John Hughes het kind van Koreaanse immigranten was geweest dan had zijn Breakfast Club er waarschijnlijk zo uit gezien als Seoul Searching, een aanstekelijke komedie over tieners van Koreaanse afkomst die in 1986 worden uitgenodigd voor een zomerkamp in Seoul. Op het eerste gezicht zijn ze gemakkelijk onder te verdelen in subgroepen als punkers en studiebollen, maar natuurlijk blijken ze veel meer met elkaar gemeen te hebben dan ze zelf ooit durven toe te geven. Voorspelbare kost dus, maar ook energiek, grappig, aandoenlijk, ontroerend en hartverwarmend.

La Sombra del judoka contra el dr Wong

1983 | Actiefilm

Spanje 1983. Actiefilm van Jesús Franco. Met o.a. José Llamas, Lina Romay, Daniel Katz en Jesús Franco.

Een krijgshaftige judoka vecht tegen een gemenerik uit het Verre Oosten. De volledige aftakeling van de voorheen zo boeiende Franco.

Mil sexos tiene la noche

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Daniel Katz, Carmen Carrión en Albino Grazziani.

Een tovenaar leeft samen met een zeer mooie Oosterse prinses. Hij maakt zich meester van de wil van een meisje en gebruikt haar om zich te ontdoen van zijn vijanden. Jesús Franco gebruikte het verhaal van zijn onvergetelijke MISS MUERTE opnieuw, maar deze keer vanuit een pornografisch perspectief.

Historia sexual de O

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Alicia Príncipe, Carmen Carrión, Mamie Kaplan en Daniel Katz.

Een eenvoudig jong meisje valt in handen van een perverse sado-masochistische organisatie. Een belachelijke produktie, die héél in de verte gebaseerd is op werk van De Sade.

1.000 sexos tiene la noche

1982 | Erotiek, Misdaad

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Daniel Katz, Carmen Carrión en Albino Grazziani.

Een magiër maakt zich meester van de wil van een striptease-danseres, om zich op die manier van zijn vijanden te bevrijden. Zeer slechte film, waarin Jesús Franco plagiaat pleegt op zijn vroegere, uitzonderlijke MISS MUERTE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Katz op televisie komt.

Reageer