Sarah-Jane Dias is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Yeh Ballet

2020 | Drama

India 2020. Drama van Sooni Taraporevala. Met o.a. Julian Sands, Achintya Bose, Sarah-Jane Dias, Manish Chauhan en Heeba Shah.

Deze Indiase Netflixproductie bevat wat vrolijke zang-en-dansscènes, maar is geen typische Bollywoodfilm. Het waargebeurde verhaal draait om twee jongens uit de slums van Bombay (frisse nieuwkomers Bose en Chauhan), die met behulp van een excentrieke Israëlische docent (een niet zo subtiele Sands) professionele balletdansers hopen te worden. Cineast Taraporevala, bekend als vaste scenarist van regisseur Mira Nair (Salaam Bombay!), brengt het geheel voorspelbaar maar ook energiek en onderhoudend in beeld, en laat je makkelijk meeleven met haar bevlogen hoofdpersonen.

Angry Indian Goddesses

2015 | Komedie, Drama

India/Duitsland 2015. Komedie van Pan Nalin. Met o.a. Sarah-Jane Dias, Tannishtha Chatterjee, Amrit Maghera en Sandhya Mridul.

Een handvol knappe vriendinnen komt in de Indiase kustplaats Goa bijeen voor een vrijgezellenfeest. De grotendeels geïmproviseerde scènes van Samsara-regisseur Pan Nalin zijn geknipt voor wie houdt van vrolijk lachende, dansende, over seks en andere ‘typische’ vrouwenissues pratende en huilende girlpower-schoonheden. Wat begint als feministische feelgoodfilm ontpopt zich tot stichtelijk nachtmerriedrama met een statement over de verkrachtingsepidemie die India in zijn greep houdt. Wie door de goede bedoelingen heen prikt ziet een zwaar aangezet, overgeromantiseerd drama dat aan diepgang en logica te wensen overlaat.