Marilyn Buferd

Acteur

Marilyn Buferd is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Adorable Creatures

1956 |

1956. Christian-Jaque. Met o.a. Marilyn Buferd, Edwige Feuillre, Martine Carol, Daniel Gélin en Danielle Darrieux.

Les belles de nuit

1952 | Komedie, Romantiek, Drama

Frankrijk/Italië 1952. Komedie van René Clair. Met o.a. Martine Carol, Gina Lollobrigida, Magali de Vendeuil, Marylin Buferd en Paolo Stoppa.

Een componist zonder succes droomt steeds weg in galante avonturen uit het verleden waarin de vrouwen uit zijn volksbuurt in andere gedaantes voorkomen. Die romances dreigen slecht voor hem af te lopen, maar bij het ontwaken heeft zich in werkelijkheid alles voor hem ten goede gekeerd. Deze elegante komedie laat droom en realiteit, heden en verleden, verrassend in elkaar overlopen, maar maakt de grote reputatie van destijds niet meer waar, door de al te passieve rol van Philipe wiens dromerige charme op den duur eentonig wordt.

La ciaca di Sorrento

1952 | Romantiek, Drama

Italië 1952. Romantiek van Giacomo Gentilomo. Met o.a. Antonella Lualdi, Paul Campbell en Marilyn Buferd.

Deze film naar de gelijknamige roman van Francesco Mastriani speelt in Sorrento in 1948. Dokter Andrea Pisani wordt valselijk beschuldigd van moord op de vrouw van de Markies van Rionero. Hij wordt ter dood veroordeeld. Jaren later probeert Oliviero, de zoon van dokter Pisani, die oogarts geworden is, de blinde dochter van de Markies haar gezichtsvermogen terug te geven. Het wordt pas echt ingewikkeld als ze verliefd worden op elkaar. Een sentimentele smartlap, maar het spel is goed. Voor grage snotteraars.

Adorables créatures

1952 | Komedie

Frankrijk/Italië 1952. Komedie van Christian-Jaque. Met o.a. Daniel Gélin, Marilyn Buferd, Martine Carol, Danielle Darrieux en Renée Faure.

Een rokkenjager heeft een reeks van avontuurtjes met al dan niet getrouwde dames. Tenslotte vindt hij de ware liefde in het buurmeisje dat hij nooit had opgemerkt. Voor de ontstaansperiode als hoogst pikant geldende komedie kreeg veel navolging, maar de top-bezetting, de elegantie en humor tillen deze film nog altijd boven het voorspelbare stramien uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marilyn Buferd op televisie komt.

Reageer