Jorge Fons is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

El callejón de los milagros

1995 | Drama

Mexico 1995. Drama van Jorge Fons. Met o.a. Ernesto Gómez Cruz, María Rojo, Salma Hayek en Bruno Bichir.

De handeling vindt plaats in een verpauperde wijk in Mexico City. De prent bestaat uit drie verschillende stukken die soms hetzelfde laten zien vanuit een verschillend standpunt. In het vierde deel komt alles bij elkaar en blijkt dat eigenlijk niemand krijgt wat hij wilde. Er is een groezelige bareigenaar Don Rutilio, die ontdekt dat hij homoseksueel is, en hij stelt de familie-eer in de waagschaal.

Rojo amanecer

1990 | Drama

Mexico 1990. Drama van Jorge Fons. Met o.a. María Rojo, Demián Bichir, Eduardo Palomo en Héctor Bonilla.

In 1968 protesteert een hele familie uit de middenstand niet zonder dat hun eigen bloed vloeit tegen de politieke onderdrukking van de studentenbeweging: hun twee extreem linkse zonen zijn namelijk daarin actief. Geïnspireerd op een ware gebeurtenis, maar de mogelijkheden zijn niet uitgebuit. Toch geen teleurstelling voor de filmliefhebber, want vooral het slot is zeer ontroerend.

Así es Vietnam

1980 | Documentaire

Mexico 1980. Documentaire van Jorge Fons.

Een documentaire die de laatste decennia van de geschiedenis van Vietnam samenvat. De film doorloopt de periode van militaire interventie vanaf 1955 tot aan het eind van de oorlog in 1975. De Vietnameese geschiedenis en cultuur, de permanente staat van agressie waarin het land zich sinds de Franse kolonisatie heeft bevonden. Een zeer interessante documentaire; aan het scenario werd door Gabriel García Márquez meegewerkt.

Jory

1972 | Western

Verenigde Staten 1972. Western van Jorge Fons. Met o.a. John Marley, B.J. Thomas, Robby Benson, Brad Dexter en Patricia Aspillaga.

Een bekend aandoende western over een vijftienjarige jongen die zich als een man moet gedragen als zijn vader en goede vrienden zinloos vermoord worden. In Mexico gefilmd.