Kevin Coughlin: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

The Gay Deceivers

1969 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Komedie van Bruce Kessler. Met o.a. Kevin Coughlin, Larry Casey, Brooke Bundy, Jo Ann Harris en Michael Greer.

Zoals de titel al aangeeft, doen twee vrienden zich voor als homoseksueel om de dienstplicht te ontlopen. De omstandigheden dwingen hen om deze maskerade ook in het burgerleven enige tijd voort te zetten. Een 97m durende misselijke grap ten koste van homo's; grotesk en niet weinig smakeloos. Vergeten. Ook bekend als FUCK THE ARMY.

The Young Runaways

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van Arthur Dreifuss. Met o.a. Brooke Bundy, Kevin Coughlin, Lloyd Bochner, Patty McCormack en Lynn Bari.

Een domme B -film over rusteloze tieners en hun weerzinwekkende manier van leven. Alleen leuk vanwege het rolletje van de jonge Richard Dreyfuss als een handige autodief.

Maryjane

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van Maury Dexter. Met o.a. Fabian, Diane McBain, Michael Margotta, Kevin Coughlin en Patty McCormack.

Deze versie van REEFER MADNESS dateert uit de jaren 1960-70. we zien Fabian als leraar kunstgeschiedenis die zijn leerlingen (Coughlin, Vandervort, Cory, Lipton en McCormack) probeert te weerhouden marijuana te roken. Een stom vervelende film die misschien beter is als je stoned bent. Scenario van Dick Gautier en Peter L. Marshall. Geproduceerd door regisseur Dexter zelf als An American International Release. Pathécolor.

The Defiant Ones

1958 | Drama, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1958. Drama van Stanley Kramer. Met o.a. Tony Curtis, Sidney Poitier, Theodore Bikel, Charles McGraw en Cara Williams.

Twee gevangenen worden per vrachtwagen vervoerd. Door een ongeluk kunnen ze ontsnappen. Maar Curtis is blank en Poitier is zwart en ze zijn aan elkaar geketend. Hierdoor zijn beide kerels verplicht naast en met elkaar te leven. Aanvankelijk staan ze onverschillig tegenover elkaar, dan vijandig, om elkaar tenslotte te leren waarderen. Een simplistisch, rechtlijnig verhaal, geschreven door Nathan E. Douglas (alias Nedrick Young, die echter op de zwarte lijst stond) en Harold Jacob Smith. Door de strakke regie en een magistrale vertolking, wordt het ver boven de middelmaat uitgetild. De racistische sfeer in het zuiden van de States wordt schitterend weergegeven. Oscars voor het scenario en voor de prachtige zwart-witfotografie van Sam Leavitt. Ernest Gold componeerde de score. In 1986 opnieuw gefilmd voor tv.