Richardson Morse

Regisseur, Acteur

Richardson Morse is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Brain Donors

1992 | Komedie

Verenigde Staten 1992. Komedie van Dennis Dugan. Met o.a. John Turturro, Mel Smith, Bob Nelson, George De La Pena en John Savident.

De rijke echtgenoot van Marchand is overleden. Zijn testament wordt voorgelezen. Marchand wil niet dat begonnen wordt voordat haar advocaat Turturro aanwezig is. Dit alles tot groot ongenoegen van de advocaat van haar overleden man, Savident. Turturro arriveert, samen met de stomme Nelson en de praatzieke Smith. Marchand krijgt het hele fortuin, op voorwaarde dat ze de helft ervan gebruikt om een balletgroep op te richten. Turturro is meteen bereid dit te organiseren, waardoor hij Savident op tenen trapt. Ongeïnspireerde remake van A NIGHT AT THE OPERA, met Turturro, Nelson en Smith die krampachtige pogingen doen om respectievelijk Groucho, Harpo en Chico Marx te immiteren. De enige die in de opzet slaagt, is Marchand in de rol van Margaret Dumont. Gewoon zielig. Pat Proft schreef het onbenullige scenario en David M. Walsh fotografeerde. Het enige geslaagde aan de film is de aftiteling in animatie-vorm van Will Vinton. Uitvoerende producenten waren Jerry en David Zucker. Absoluut te mijden door fans van The Marx Brothers.

House Made of Dawn

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Richardson Morse.

Nadat een jonge Indiaan uit de oorlog is teruggekeerd, merkt hij, dat hij niet meer kan aarden in zijn traditionele reservaat, omdat hij geproefd heeft van de moderne maatschappij waarin o.a. drank, seks en menselijke zwakte hoogtij vieren. Hoewel zijn stam hem als een oorlogsheld beschouwt, keert hij hen de rug toe omdat hij verblind is van een romance met een blanke vrouw die hem verguist door hem als lustobject te gebruiken. Moeizaam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richardson Morse op televisie komt.

Reageer