Johanna Raunio

Acteur

Johanna Raunio is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Cosmic Sucker

1997 | Sciencefiction

Finland 1997. Sciencefiction van Juhana Manner. Met o.a. Matthew Scurfield, Elisabeth Ohman, Alvar Gullichsen, Victor Gullichsen en Elmer Gullichsen.

Europa wordt getroffen door een electromagnetische ramp die alle informaticasystemen vernietigt. De Amerikaanse journalist Jack McHine (Scurfield) komt op het spoor van de multi-national Bonk Business, Inc. met thuisbasis in Finland. Het toeval wil dat zijn uit Finland afkomstige vrouw voor deze firma werkte, voordat ze spoorloos verdween met een vliegtuig ergens in het Baltisch gebied. De firma werd in 1887 gesticht door P[KA3]ar Bonk (Alvar Gullichsen) en specialiseerde zich in het experimenteren met geluidsgolven. Tijdens zijn onderzoek komt Jack heel wat geheimzinnige zaken op het spoor en hoe verder hij vordert hoe meer hij zich bedreigd voelt. Opgevat als een documentaire, gemaakt door Jack McHine werd de film samengesteld uit 'oude' archieffilms, foto's, commercials en interviews met medewerkers van Bonk. Het werd een krankzinnig-chaotische herinterpretatie van de geschiedenis van de 20e eeuw, een variatie op het thema van '1984'. Niets in deze film is voorspelbaar, zeker het aangrijpende einde niet. Het cynische scenario werd geschreven door Richard Stanley, naar een idee van Alvar Gullichsen. Achter de camera stond Ulf Sundwall. Origineel in het Engels gesproken. De ondertitel luidt THE AMAZING STORY OF BONK BUSINESS INC.

Hustler Squad

1976 | Oorlogsfilm, Erotiek, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1976. Oorlogsfilm van Cesar Gallardo. Met o.a. John Ericson, Lynda Sinclaire, Karen Ericson, Nory Wright en Lisa Lorena.

Tijdens WO II proberen Amerikaanse troepen Japanse officieren te liquideren die gebruik maken van dood en verderf zaaiende prostituées. Niet zo waardeloos als het klinkt, maar het scheelt niet veel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johanna Raunio op televisie komt.

Reageer