Ellen Cabot

Regisseur

Ellen Cabot is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Lurid tales: The castle queen

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Ellen Cabot. Met o.a. Christi Harris, Kim Dawson en Shannen Dow Smith.

Cave Girls Island

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Ellen Cabot. Met o.a. Rodrigo Botero, Stephanie Hudson, Sarah Bellomo en Tina Hollimon.

Petticoat Planet

1995 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ellen Cabot. Met o.a. Elizabeth Kaitan, Troy Vincent, Leslie Kay Sterling en Betsy Lynn George.

Een seksfilmpje, vermomd als SF, maar in werkelijkheid meer een soort western. Een neergestorte ruimtevaarder (hij is enige overlevende) komt terecht in een man-loze maatschappij. Een wilde jacht wordt geopend en onderlinge strijd breekt uit als de hitsige dames erachter komen dat er mannenvlees in de buurt is. Voornaamste oord, waar deze doodzondes begaan worden: een western-saloon op een verlaten planeet. Hoe kom je erop?

Lurid Tales of the Castle Queen

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ellen Cabot. Met o.a. Shannon Dow Smith, Kim Dawson, Christi Harris en Betsy Lynn George.

Een Amerikaanse student in de economie maakt in Engeland een tijdreis en belandt in het frivole tijdperk van Koning Karel I dat van tijd tot tijd verstoord wordt door de puriteinse Cromwell. Hij vindt een onderkomen bij Lady Dorset en haar beide aantrekkelijke zussen, die belaagd worden door de Roundheads (van voornoemde Cromwell), maar ze gaan in bloeiende sekszaken. Erotische film tegen bordkartonnen historisch decor, die aangekondigd wordt door omroepen als 'Semi-historische' film. Dat semi slaat vooral op dat gedeelte dat zich onder de gordel bevindt. Over geschiedenis, spel en regie reppen wij geen woord.

Blonde Heaven

1994 | Erotiek, Horror

Verenigde Staten 1994. Erotiek van Ellen Cabot. Met o.a. Julie Strain, Michelle Bauer, Joe Estevez en Monique Parent.

Ordinaire seks tegen een bloederig griezelachtergrondje. Een jonge bloem die zich had laten verleiden om deel uit te maken van een escort-service merkt dat haar collega's en haar bazin hele enge, monsterachtige aliens zijn die zich voeden met mensenvlees. Alleen haar ex-vriendje kan nog als deus-ex-machina fungeren. Een filmpje dat een beroep doet op de allerlaagste instincten van de kijker of een grove belediging is voor diens intelligentie. Regisseuse Cabot heet in werkelijkheid David DeCoteau. Ook bekend als MORGANA.

Murder Weapon

1990 | Thriller, Erotiek, Horror

Verenigde Staten 1990. Thriller van Ellen Cabot. Met o.a. Linnea Quigley, Karen Russell, Richard J. Sebastian, Lyle Waggoner en Damon Charles.

Een erbarmelijk niemendalletje. Het zogenaamde verhaal gaat over twee sexy meisjes met een duister verleden, die een feestje geven, gedurende welke vrienden beestachtig vermoord worden. Waarom? Geen reden. Het is allemaal een excuus om de meisjes in verschillende stadia van ontkleding te tonen, hoewel het grootste deel van het verhaal louter bestaat uit flash-backs van ruzies met hun therapeuten. Quigley won wat fans voor zich met haar verschijning in kitscherig materiaal en was mede-producente van deze film.

Deadly Embrace

1989 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1989. Thriller van Ellen Cabot. Met o.a. Ken Abraham, Ty Randolph, Linnea Quigley, Jean-Michael Vincent en Jack Carter.

De verwaarloosde vrouw van een tycoon verleidt een jonge man tot een liefdesaffaire, die eindigt met moord. Een slonzig prul; het grootste deel van de film is gewijd aan erotische fantasiƫn met Bauer als de 'Vrouwelijke Geest van de Seks'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ellen Cabot op televisie komt.

Reageer